I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Potpisani ugovori za stipendiranje učenika i studenata

Grаdonаčelnik Zrenjаninа Čedomir Jаnjić potpisao je danas ugovore o stipendirаnju zа školsku 2015/16 godinu sа učenicimа i studentimа koji su stekli to prаvo nа osnovu konkursа Grаdа Zrenjаninа.

stipendija-ucenika-zrenjanin-2

-I ove godine stipendiramo naše najbolje učenike i studente, a posebno smo ponosni na tri studenta sa invaliditetom. Pravimo takav ambijent da mladi mogu u svom gradu da pronađu posao po završetku školovanja, istakao je gradonačelnik.

Grad je ove godine za stipendiranje učenika i studenata izdvojio devet miliona dinara. Ove godine stipendirano je 24 učenika srednjih škola koji imaju odličan prosek i učešće na takmičenjima koje organizuje ministarstvo, 28 studenata koji imaju prosek iznad 9 i tri studenta sa invaliditetom.

PerSu marketi

Učenici će devet meseci dobijati po 5.400 dinara, a studenti 8.600.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

stipendija-ucenika-zrenjanin-1

-Ono što volim da napomenem jeste da je jedan deo ovog konkursa otvoren tokom cele godine, a odnosi se na stručno usavršavanje, na učešće na olimpijadama znanja i takmičenjima, i ovom prilikom bih pozvala  đake i studente da se prijave da dobiju tu jednokratnu pomoć za stimulaciju u napredovanju i stručnom usavršavanju, izjavila je načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Olivera Lisica.

potpisivanje-stipendije-grad-pupin-1

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh