I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Parking u Tiršovoj ubuduće sa rampom, cena parkiranja ista

Ulica dr Miroslava Tirša, mnogima i dalje poznata kao lokalitet stare pijace, neće biti saobraćajnica kako je u više navrata najavljivano.

Ova prostrana gradska ulica poslednjih godina se koristi kao parkiralište, a korisnici su uslugu parkiranja plaćali putem SMS poruke ili greb-greb kartice.

tirsova

Ubuduće će, kažu u preduzeću „Pijace i parkinzi“, ovaj lokalitet od 170 parking mesta biti zatvoren rampom, a biće prisutan i kontrolor za naplatu parkiranja.

I Taxi Zrenjanin

– JKP „Pijace i parkinzi“ Zrenjanin, ulažu ogromne napore kako bi neplaćanje parkiranja od strane jednog dela građana, sveli na najmanju moguću meru, tako da je i ova investicija usmerena u tom pravcu. Važno je da se cena parkiranja kao i uslovi za korišćenje tog parkinga, uključujući i korisnike koji imaju pretplatne karte, neće menjati. U cilju podizanja klvaliteta usluga, na parkingu su postavljene i soške za odlaganje bicikala, kako bi građani koji korste tu vrstu prevoza, mogli da odu do centra i svoj bicikl odlože na bezbedno mesto. Ta usluga se naravno neće naplaćivati, rekao je za I love Zrenjanin direktor „Pijaca i parkinga“ Ilija Mandić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Cena sata parkiranja u ulici dr Miroslava Tirša iznosi 25 dinara, a cena dnevnog parkiranja 300 dinara. Radno vreme parkinga je od 7 časova do 21 čas. Kapacitet parkinga iznosi oko 170 parking mesta

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh