I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29. januara do 5. februara

OVAN

Povoljan aspekt između Marsa i Merkura od srede doprinosi poboljšanju ličnih prilika i okolnosti. Možete se pozabaviti učenjem, studiranjem, polaganjem ispita ali i sportskim takmičenjima. Intelektualna nadmoć podrazumeva snalaženje u verbalnim duelima ali i bolju saradnju sa podređenima, nadređenima, šefovima i zastupnicima. Neće izostati ni finansijski učinak. Biće dosta sastanaka, konsultacija i prilika za isticanjem. Lunarno pomračenje deluje na vaše polje ljubavi i dece a podrazumeva balansiranje emocija. To se odnosi i na svakodnevne navike.

BIK

Sredinom nedelje Merkur tranzitira polje karijere i stavlja akcenat na komunikaciju. Iako su aspekti povoljni, budite na oprezu dok je lunarno pomračenje jer utiče na poslovne odnose sa ženama. Izbegavajte rasprave, ne obraćajte pažnju na kritike ili neproverene glasine. Venera ulazi u izazovan aspekt sa Jupiterom, što je često znak ekstravagancije, preterivanja ili nekorektnog ponašanja. Možda ćete rešavati pravne probleme. S druge strane, podstiče nekontrolisane izlive emocija, zaljubljivost, ako ste mlađi. Prolazne tegobe zbog preteranog jela i pića.

BLIZANCI

Merkur u sredu menja znak i delovaće na oblast studiranja, obrazovanja, putovanja. Podstiče dublja saznanja, interes za sve što je novo, za tehniku, književnost, filozofiju. Odličan period za putovanja, za pisanje, sklapanje sporazuma, dogovora i sprovođenje promena. Neće izostati podrška prijatelja ali i visokoobrazovnih ustanova. Prilično se dobro snalazite u javnim poslovima, što ima pozitivan uticaj na rejting. Majstor ste u zavođenju i privlačenju pažnje suprotnog pola. Ako ste u braku, partner vodi glavnu reč. Bavite se
sportom.

RAK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku, a u sredu je lunarno pomračenje. Obratite pažnju na odluke koje donosite u vezi novca, raspolaganja imovinom, nekretninama, osiguranjem, kreditima, porezima. Deluje na oblast prihoda i finansijske sigurnosti, što podrazumeva i dobijanje podrške. Odličan je period za ekonomiste, bankare, vlasnike menjačnica i sve koji su u nekom ortakluku. Bračni partner je u periodu poslovnog uspona što će i na vas delovati stimulativno. Mlađi su skloni aferama i flertu. Izbegavajte rasipanje energije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

LAV

U sredu je pomračenje Meseca, baš u vašem znaku! Obično se oseća mnogo ranije a deluje više na podsvest. U prvom planu su partnerski odnosi, javni ili sudski procesi. Možda ćete privesti kraju neki dogovor, sporazum, potpisivanje značajnog ortakluka, projekta. Dobijate podršku sa više strana, ako je reč o rešavanju pravnih problema. Aspekti
su povoljni za javno delovanje, privlačenje pažnje, istomišljenika i sticanje popularnosti. Lep period za ljubav, emotivno zbližavanje sa partnerom ali i osvajanje suprotnog pola. Harmonija u braku. Relaksirajte se.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, prelazi u polje rada i svakodnevnih obaveza u sredu. To znači da će vaša pažnja biti na poslovima, povezivanju sa saradnicima, putovanjima. Bićete u društvu mladih ljudi, obrazovanih, intelektualaca, novinara, profesora, pedagoga. Odlično se snalazite u sferi uslužnih delatnosti koje podrazumevaju negovanje lepote, sve što je vezano za žene. Pravi je trenutak da privedete kraju nešto što odugovlačite i otpočnete nove projekte. Porodične nesporazume rešavate u hodu. Simpatija na radnom mestu ako ste mlađi. Proverite krvni pritisak.

VAGA

Finansijska situacija je prilično dobra ali krajem nedelje budite na oprezu. Izazovni aspekti Venere i Jupitera čine vas ekstravagantnim u trošenju. Finansijske špekulacije, ulaganja su nešto čemu stremite, kao i aktivnosti vezane za sport i zabavu. Radite sve postupno, bez žurbe ako ste u ortakluku sa prijateljima ili stremite timskim poslovima. Odlično se snalazite u kreativnim poduhvatima, u radu sa decom. Većina je naklonjena provodu,uživanju u zabavnim i umetničkim sadržajima. Pojačana radoznalost ukazuje na rizične emotivne susrete ako ste mlađi. Unosite više vitamina.

ŠKORPIJA

Pomračenje Meseca deluje na vaše polje karijere. Predstavlja kulminaciju a pospešuje ugled, popularnost u javnosti.Naravno, ako se bavite državnim poslovima, medijima ili očekujete podršku drugih ljudi. Sve zavisi od vas, kako se snalazite u komunikaciji, naročito sa ženama, koje mogu uticati na vaš rejting. Porodica, takođe, ima značajan upliv na vaš status, pa možete biti u dilemi, kako da izbalansirate svoj život. Dosta vremena provodite u kući i uživate u naklonosti emotivnog partnera. Fizička aktivnost i hedonizam daju rezultate.

STRELAC

Uticaj Marsa je izuzetno povoljan što će u narednom periodu biti još snažnije. Vladar karijere podstiče uspeh u komercijalnim poslovima, tehnici, u radu sa računarima, mobilnim telefonima, svemu što je u trendu i moderno. Ima pozitivan uticaj na studente, sve koji primaju ili dele informacije, podučavaju. Biće kraćih putovanja, zanimljivih susreta, sklapanja ugovora, potpisivanja dokumenata ili bavljenja papirologijom. Komunikacija sa okolinom je naglašena, kao i sa emotivnim partnerom. Odlično se dopunjujete i uživate u zajedničkim aktivnostima. Sportski ste nastrojeni.

JARAC

Pomračenje Meseca deluje na vaše finansije, materijalnu sigurnost. Poželjno je da o svakoj investiciji podrobno razmislite, kao i o poslovima vezanim za nekretnine. Najbolje da sačekate drugu polovinu februara jer će tada sve biti kristalno jasno. Trenutno nije preporučljivo upuštanje u nešto novo, veliko ili investicije ako ste sa nekim u ortakluku. Čuvajte ono što ste osvojili ili stekli vrednim radom i uživajte u poslovnom uspehu. Praktična pitanja, donekle, potiskuju rešavanje emotivnih dilema i odnosa koji su odnedavno aktuelni. Priuštite sebi masažu.

VODOLIJA

S obzirom da je pomračenje Meseca u opozitnom znaku, ovo je značajan period za vas. Podrazumeva neobična iskustva, susrete koji su od presudne važnosti za karijeru. Neko će prepoznati vaš potencijal, ili ćete biti iznenađeni nečijom reakcijom. Sredinom februara je pomračenje u vašem znaku, i zato pažljivo pratite dešavanja i reakcije koje imate u odnosu na okolinu. Aspekti su stimulativni za sve koji su ambiciozni i imaju velika očekivanja. To se odnosi i na emotivni status, bračni i pronalaženje srodne duše. Ljubav kuca na vaša vrata. U dobroj ste formi.

RIBE

Mars utiče na poslovnu situaciju tako što pruža mogućnost dokazivanja, ispunjavanja ambicija. Idealan za sportiste, vojna zanimanja, za rad u militantnim ustanovama, za hirurge i sve koji su fizički aktivni. Uglavnom, sve poslove brzo obavljate, a na pomolu su i novi izazovi ili projekti koji podrazumevaju borbenost. Merkur ukazuje na tajne dogovore, sastanke ili poslove koji podrazumevaju diskreciju. Naklonjeni ste tajnim ljubavnim vezama, ako ste bez stalnog emotivnog partnera. Ako ste pod pritiskom, priuštite sebi zasluženi odmor.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh