I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Muzika iz Zrenjanina

Zrenjaninski bendovi : Pesmom u Novu 2013. godinu

Slušali smo ih tokom cele godine u klubovima, na trgovima, preslušavali njihove muzičke klipove. U svom stilu, ispratiće i ovu 2012. godinu dajući gostima u klubovima ono što i jedni i drugi vole – pesmu. Oni su optimisti i godinu pred nama vide pozitivnom. Neki od njih  pripremaju nam i iznenađenja već u prvim danima…

RASKRŠĆE

Raskrsce

1. Kako ocenjujete muzičku 2012. godinu ?

PerSu marketi

Sama muzička scena u 2012. godini je ostala potpuno ista kao i ’90ih kada se poremetio sistem vrednosti i sve propalo, ali generalno, bend „Raskrsće“ je preživeo na tuđim pesmama, i uz mali poklek februara meseca, kada je naš prijatelj, dugogodišnji bubnjar i jedan od troje preostalih originalnih članova odlučio da ode dalje svojim putem – bend se 3 meseca kasnije vratio na noge i malo slabije nego obično, ali dosta solidno priveo godinu kraju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

2. Šta očekujete od 2013. ?

Od 2013. osim nekog pozitivnog ličnog horoskopa, ne očekujem apsolutno ništa.

3. Sugrađanima biste poručili…

Zrenjanin nije mrtav grad, današnja omladina je takva.

Damir Mojsin, bass gitarista

 

ŠIŠARKE

sisarke

1. Kako ocenjujete muzičku 2012. godinu ?

2012.g. ćemo pamtiti po mnogo lepim stvarima, ali ako bih morao nešto da izdvojim onda bi to  definitivno bilo izdavanje prvog albuma pod nazivom „Šišarke“ koji se i dalje besplatno može preuzeti sa sajta www.sisarke.com.

2. Šta očekujete od 2013. ?

Od početka 2013. godine krećemo da radimo punom parom. Novi singlovi su skoro spremni, dva nova spota su u fazi izrade i već imamo nekoliko dogovorenih koncerata. Ono što će svakako biti zanimljivo jeste to da ćemo po prvi put svirati na trgu za doček pravoslavne Nove godine u Zrenjaninu. Ono što će ljudi koji vole „Šišarke“ prvo dobiti u 2013.-oj od nas jeste pesma i spot za nju  „Ti si kraj“ za koju je Marko Nastić uradio remix. Spot je snimam u New York-u tako da će sigurno biti zanimljiv za videti.

3. Sugrađanima biste poručili…

Ne bih voleo da zvučim izlizano ali ono što ću prvo poželeti Zrenjanincima jeste zdravlje, a posle toga puno dobre muzike, ljubavi i naravno para u 2013. godini

Istok Radovanov, klavijaturista

 

EMPATHY SOUL PROJECT

empatija

1. Kako ocenjujete muzičku 2012. godinu ?

2012. godina je obeležena mnogim dobrim nastupima. Svirali smo na Mikser Festivalu, Festivalu u Kragujevcu, Danima piva, Šumadija festivalu… a pre svega nismo  izdvojili nastupe na „Riverbell“ festivalu u Zvorniku i klubu „Quarter“ u Novom Sadu, gde smo svirali kao predgrupa Goriboru. Ta dva nastupa su ostavila najbolje utiske. U 2012. smo izbacili naš prvi spot, za pesmu „All I Need“. Pesma je  obeležila jedan segment našeg ranijeg stvaralaštva.

2. Šta očekujete od 2013. ?

Mnogo dobrih stvari nas očekuje sledeće godine. Planiramo prilično velike festivalske nastupe, i par klupskih svirki na kojim ćemo pokazati nov materijal publici, kako u Srbiji, tako i van nje. Ritam je malo „žesći“ od onog koji dominira u našim prethodnim ostvarenjima.

3. Sugrađanima biste poručili…

Ovom prilikom bismo poželeli srećnu Novu 2013. i zahvalili se svim ljudima koji nas prate, koji su nam pružili podršku i  ostali uz nas od početka.

Rade Radojčić, basista

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh