I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Muzika iz Zrenjanina

VIDEO : Pogledajte novi spot zrenjaninskog benda „Kvazar“

Nešto sveže za popularnu rubriku na našem portalu pod nazivom „muzika iz Zrenjanina“ osvanulo je danas na internetu. U pitanju je video spot za poslednji singl zrenajninskog benda „Kvazar“ pod nazivom „nešto nikad“.

Spot je sniman u Zrenjaninu na lokacijama mesne zajednice „Šumica“ i u prvom gradskom pabu, Lion pub-u.

Bend Kvazar sastavljen je od mladih muzičara iz Zrenjanina, a njega čine Mihajlo Sporin kao vokal, Igor Dundjerski na gitari, Neboša Marinkov na bas gitari i Milan Sekulić na poziciji bubnjara uz specijalnog gosta Marka Pejčića zvanog Triša koji je svirao klavijature.

PerSu marketi

Ekipa koja je se potpisuje ispred realizacije video spota na novi singl je Milan Krstić i Borislav Živkov na polju kamere, dok je montaža pripala Bogdanu Jonjevu. Svi navedeni takodje žive i rade u našem gradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

kvazar zrenjanin band

BIOGRAFIJA

Reč KVAZAR ćete naći u rečniku kao astronomski pojam koja označava najudaljeniji kosmički objekat velike sjajnosti, još neispitan, ali on označava i jedan mali Zrenjaninski rock bend velike sjajnosti ali takođe još nedovoljno ispitan.BIOGRAFIJA

Aprila 2007. KVAZAR počinje sa radom u sastavu Mihajlo Sporin, Boris(ex član), Nebojša Marinkov, Milan Sekulić. Avgusta 2007. nastupaju prvi put u klubu GREEN(zr) posle kojeg Boris odlazi iz benda i ustupa mesto Igoru Dunđerskom i od tada se postava benda ne menja.

Na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici navode da ih zanima muzika u svim obilicima, a kao bendove koje takodje podržavaju naveli su Raskšće i Kanal Tvid što u velikoj meri pokazuje da muzika iz Zrenjanina ide u pravom smeru, te i da se lokalni bendovi medjusobno poštuju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh