I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Muzika iz Zrenjanina

VIDEO : Boris Petrović – Od pumpadžije do superfinaliste

Boris Petović se danas putem svoje stranice na fejsbuku obratio svojim fanovima i pozvao ih da glasaju za njega ukoliko im se dopadne kako otpeva zadatu numeru.

Dodao je i da će dati sve od sebe, kao i da će voditelji objasniti u toku same emisije propozicije glasanja.Emisija je na programu u subotu 17. Novembra u 21.00h na kanalu Prve televizije, a sudeči po promotivnoj grafici koja kruži društvenim mrežama Borisovi opononeti biće Sanja Dimitrijević i Vesna Pavlović što govori da neće biti lako proći i ovaj krug kada su ostali najjači vokali.

BORIS DO SADA

Do gore navedene epizode prvog glasa Srbije, Boris Petrović je uspešno odgovarao na izazove koje smo svi imali prilike da odgledamo i stiže do superfinala u top 12 pobedivši u duelu za nijansu lošijeg protivnika Ivanu Bojanović koja se pevanjem i profesionalno bavi.

I Taxi Zrenjanin

Niko mu nije verovao od samog starta, ni žiri, ni publika koja je odgledala njegov video profil, ali ni mnogi prijatelji i meštani Žitišta koji su ga poznavali i čuli kako peva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Niko mu nije verovao, a onda je Boris zapevao…

Baš zato je priča o ovom mladom talentu za nijansu zanimljivija od mnogih koje smo imali prilike do sada da gledamo u ovom pevačkom muzičkom serijalu.

Ove subote proslavio je svoj ulazak u superfinale, a u neposrednom razgovoru sa prijateljima uhvatili smo neke od njegovih izjava.Rekao je da je vezan za grad i svoju okolinu.

Gosti noćnog kluba koji je posetio prepoznavali su ga sa malih ekrana što mu je izuzetno prijalo sudeći po njegovom izrazu lica.

Došao je u društvu braće i dugogodišnjih prijatelja nakon snimanja emisije da proslavi i istakao da bi voleo da dosegne sličnu karijeru kakvu ima Toni Cetinski danas, ali da mu je Aleksandra Radović i dalje omiljeni ženski vokal.

Rekao je i da nije uopšte očekivao ovoliko visok plasman jer spada u red iskreno skromnih ljudi sa malim očekivanjima.

Nama kao sugradjanima ostaje da ga i dalje bodrimo iz sveg srca i pošaljemo po koju sms poruku za njega jer predstoji težak period i takmičenje sa 12 megataletnovanih vokala.

Bilo kako bilo, Boris je već osvojio Srbiju, da li će biti prvi glas manje je važno.

U narednom video klipu pogledajte kako je napredovao od samog starta, preko najboljih 36 do samog superfinala i 12 najboljih pevača u drugoj sezoni.

BORIS O SEBI PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA ZA TAKMIČENJE

Rođen: 28.01.1987.

Mesto rođenja: Zrenjanin

Mesto stanovanja: Žitište

Zanimanje: Pumpadžija

Interesovanja: Pevanje i gluma,u slobodno vreme se bavim snimanjem audio-video materijala.

Ljubavni status: Slobodan

Muzika koju slušaš: Domaće i strane balade, elektro i novi fank.

Muzički idoli: Aleksandra Radović, Toni Cetinski i Fil Kolins.

Omiljena pesma: „U inat proslošti“

Koja vrsta muzike ti najviše leži: Balade

Osobine zbog kojih sebe vidiš kao pobednika PGS: Spontanost, glas, stas i harizma

Navedi izvođače, autore, kompozitore (osim Aleksandre, Vlade i Mareta) s kojima bi voleo da radiš, ukoliko postaneš PGS: Andrea Bočeli, Boris Režak, Oliver Dragojević

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh