I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

VIDEO : Boris Petrović se ne stidi što je Rom

Borisu Petroviću iz Žitišta nije slavno krenula komunikacija i ljubav sa žirijem „Prvog glasa Srbije“  na samom početku, ali situacija se ubrzo promenila u njegovu korist. Svojim pevanjem „bez trunke falša“ ovaj „pumpadžija“, kako su ga oni nazvali zbog posla na benzinskoj stanici, osvojio ih je u nekoliko sekundi, ali i ispunio sopstvenu želju da upozna omiljenu pevačicu Aleksandru Radović.

Sinoć se Boris plasirao u TOP 36 pevača ovog show-a, a sudeći po osmesima žirija svojom pojavom i originalnošću ih je definitivno kupio. Svima koji su gledali sinoćnu epizodu pričinilo se da ovaj mladi pevač iz Žitišta ukoliko ne napravi kiks u daljem takmičenju daleko dogurati.

Uz blagu nesigurnost, Borisova grupa je u sinoćnoj emisiji interpretirala pesmu  Tonija Cetinskog – Onaj ko te ljubi sretan je.

Fordomanija

U video reportaži koju je u Žitištu uradila TV Prva za emisiju „Exploziv“, Boris govori da je prirodan, uvek raspoložen i da nema problem da pred kamerama kaže da je romskog porekla po ocu. On otkriva više detalja srpskoj javnosti  o statui Rocky Balboa u centru svog mesta i teškom životu na selu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijatelji i braća ga hvale i podržavaju, ali i ističu da Boris nikada nije pevao ranije u klubovima i kafanama, već je to radio uglavnom privatno za svoje najuže društvo koje ga je od starta podržavalo. Dodaju i da je bio odličan glumac.

Boris je odnedavno krenuo i u aktivniju komunikaciju sa svim sadašnjim i budućim fanovima. Ukoliko se i vama dopao – podržite ga u daljem takmičenju ulaskom u njegovu fan stranicu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh