I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

VIDEO : Boris Petrović dobar kao Cetinski

Sinoć je održano prvo finalno veče Prvog glasa Srbije u drugoj sezoni u kojem je Boris Petrović očekivano prošao dalje interpretirajući pesmu od Tonija Cetinskog – Onaj ko te ljubi sretan je.

Komentari žirija bili su ponovo iskreni i pozitivni.Vlado je Borisa ocenio kao pravog autotuner-a ili u prevodu pevača kome je dovoljno da samo odsluša kompoziciju, a da mu prirodan talenat koji poseduje omogućava da odslušano veoma brzo i identično ponovi.Vlado je dodao u prilog tome : Da toni peva bolje i ti bi otpevao bolje!

Aleksandra Radović je Borisom oduševljena od samog starta pa je tako bilo i sinoć, a Mare je podvukao da nakon ovog nastupa definitivno može pištolj sa pumpe da zameni mirkofonom do kraja života.

Ovo je navelo harizmatičnog Borisa da na svojoj fan strani nakon nastupa postavi sliku precrtanog pištolja za gorivo koju su mu u saduče stranice poslali fanovi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Njegova fan stranica uskoro dostiže cifru od 2000 fanova, a jača od Borisa na društvenoj mreži fejsbuk je opravdano Nevena Božović sa skoro 3000.

Boris iako skroman po prirodi nije mogao da sakrije oduševljenje nakon prolaska u naredni krug.Kako je to sve izgledalo i šta je izjavio pogledajte u video klipu info centra Žitište.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh