I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Kulturni Centar

Pola veka Zrenjaninskog roka

Bogata istorija zrenjaninskog rokenrola predstavljena je na jučerašnjoj promociji kroz jedinstvenu Zbirku intervjua i DVD izdanje – dokumentarnu emisiju  pod nazivom“ ZROK 50 godina“. Ova promocija u Kulturnom centru okupila je veliki broj rok muzičara našeg grada koji su obeležili duži vremenski period, ali i poklonika i ljubitelja te vrste muzike. Na jednom mestu našli su se Meteori, Fleš, Tetka Ana, Lila Diva, Vindigo, Žurnal, Panta Šiklja Nafta, Jerusalimski pilići, Kanal Tvid, Free Shop, Instant Karma, Gluve kučke, Oružjem protivu otmičara, Overdrive, Partibrejkers i Suncokret/ Bistrik… svi muzičari koji su u svoje lično i ime tih bendova,  pričali o muzici i iskustvima.

Svako od njih dao je svoj doprinos i oni su zapisani u Zbirci intervjua koje su prikupili i uradili Dejan Popov i Andrej Bulovan. Za izvrsne fotografije, osim privatne arhive muzičara, zaslužan je Jovan Njegović Drndak, besprekoran dizajn korice za knjigu uradio je dizajner Mišo Živanov, urednik izdanja je Petar Lazičić a izdavač su Kulturni centar Zrenjanin i Ankica Dostanić.

I Taxi Zrenjanin

Ovu multimedijalnu publikaciju  podržao je i Grad Zrenjanin uz naglasak da je ovo jedinstveni doprinos muzičkoj istoriji grada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh