I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Muzika iz Zrenjanina

„Empathy Soul Project“ najbolji bend „Live shot“-a

Mladi zrenjaninski trio “Empathy Soul Project” proglašen je za najbolji bend trećeg serijala takmičenja bendova “Live shot” u produkciji novosadske televizije Kanal 9, koji je nedavno završen.

Za titulu najboljeg benda, u finalu su se nadmetali sa bendovima “The Bite” i “The Petting Blues Band”, a presudni za najveći broj glasova bio je žiri u sastavu Bogica Mijatović, Petar Jelić i Ivan Fece Firči koji su istakli da je “Empathy Soul Project” zaslužno pobedio zahvaljujući kvalitetu koji poseduju. Nenad Radaković (vokal, gitara), Rade Radojčić  (bass, vokal) i Predrag Papić (bubnjevi) zvanično su počeli da se pojavljuju u okviru ESP u leto 2011.godine i od tada su posvećeni isključivo autorskom stvaralaštvu. Pesme su im na engleskom jeziku, a žanr se može okarakterisati kao mešavina alternativnog i indie rock zvuka.

Ova tri momka za svoju muziku kažu: „Naša muzika je energija i emocija koja gradi novi svet na ruševinama starog”.

Fordomanija

Svirali su kao predgrupa bendovima Neverne bebe, Galija i Goribor. Nastupali su na festivalima Vojvodina Open (Kula), Riverbell (Zvornik), Dani piva (Zrenjanin), Šumadija fest (Kragujevac), Etno fest (Zrenjanin), a na festivalu Mixer 2012. godine nastupali su na velikoj bini kao bend koji se izdvojio među 50 prijavljenih na konkursu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Empathy Soul Project će uskoro objaviti svoj prvi singl. Njihovo vreme dolazi…

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh