I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Borisa Petrovića sinoć sačuvala odana publika

Boris petrovic

Boris Petović sinoć je ponovo prošao dalje uprkos ogromnim problemima koji su ga zadesili zbog bolesti. Takmičari Prvog glasa Srbije imali su zadatak da odgovore na temu aktuelnog smaka sveta.

Naš poznati pumpadžija našalio se da je glasine o smaku sveta pokrenula „neka Maja sa kalendarom“. Borisu je zapala energična i zahtevna numera „It’s my life“ koju u originalu izvodi Bon Džovi. Bilo je evidentno da je mladi pevač promukao, pa je žiri ovo Borisovo izvođenje okarakterisao kao najlošije dosad.

Aleksandra Radović je u jednom segmentu izlaganja navela da je jasno da Boris vlada visinama i da svakako ovo nije bilo njegovo realno stanje pevanja.

PerSu marketi

Boris se svojoj publici i fanovima na fesjbuku i twitteru zahvalio što su ga podržali i naveo da je Saška Janković koja je izgubila u duelu od Mirne Radulović i napustila takmičenje veliki drugar i da se nada da će u budućnosti nešto snimiti sa njom ističući da bi mu jedino bilo krivo da ispadne i poslednji utisak na publiku bude najlošije izvodjenje. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ipak uživo u programu izjavio je da je zaslužio da se nadje na rupi.

Nakon nastupa sa svojim prijateljima došao je u pratnji devojke u klub „San Marko“ gde se kratko zadržao zahvalivši se publici na bodrenju i produživši za Žitište na kratak predah i ozdravljenje.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh