I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Muzika iz Zrenjanina

Boris Petrović nastupio u Podgorici pred hiljadama fanova

Finalisti Prvog glasa Srbije, Mirna Radulović, Nevena Božović, Sara Jovanović, Zoran Stanić i naš sugradjanin Boris Petrović nastupili su juče u dupke punom Delta citiju u Podgorici.

prvi-glas-srbije

Pred nekoliko hiljada ljudi u Podgoričkom šoping molu uz vrisak i ovacije fanova dočekani su gore navedeni finalisti.

20130202-121130.jpgKurir u svom pisanju ovaj tekst naslovljava sa prvi haos Srbije i navodi da su organizatori bili prinudjenu da koncert otpočne zbog ogromne gužve koja je već u 18h stvorena na platou ispred Delta citija, iako je za to vreme najavljeno druženje i slikanje sa fanovima, dok je sam koncert po regularnom vremenu trebao da počne u 20h.

I Taxi Zrenjanin

Uprkoz ogromnoj gužvi koja govori u prilog tome da su ovi mladi pevači itekako stekli simpatije publike, dokazali su i da su dobro savladali lekciju profesionalnosti, te su bez primedbi, uz osmeh i poziv da pevaju u glas, ispoštovali mnogobrojnu publiku, izvodeći hitove sa kojima su se predstavili tokom učešća na takmičenju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

20130202-115856.jpgNa tviteru je Borisu Peroviću jedan od fanova Sare Jovanović napisao da je on jedini koji je od svih izdvojio 5 munta vremena da se slika sa svojim fanovima, dodajući mu da je „car“ zbog toga.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh