I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Boris Petrović najomiljeniji na fejsbuku, sinoć ponovo prošao dalje

Sinoć su ljubitelji kvalitetnih vokala imali prilike da gledaju drugo finalno veče Prvog glasa Srbije u kom je bila veoma tesna borba ponovo.Žiri je bio mnogo strožiji nego prethodne subote, ali ponovo veoma pravičan.

Boris Petrović je prošao dalje zahvaljujući brojnoj publici koji očito poseduje, a dokaz za to je broj fanova koji ima na oficijelnoj fan stranici koju lično vodi a koja prelazi 7000 fanova što je najveći broj u odnosu na sve takmičare.

I Taxi Zrenjanin

Čast da nastupe u drugoj finalnoj večeri takmičenja „Prvi glas Srbije“ pripala je: Vesni Pavlović, Sari Jovanović, Sanji Dimitrijević, Mirni Radulović, Neveni Božović, Zoranu Staniću, Nikoli Planki, Ivanu Petroviću, Saški Janković, Snežani Vušović, Jovani Živković i Borisu Petroviću.

Takmičari su na binu sinoć izašli pevajući numeru „I ‘ m gonna dance with somebody“, a u ostatku večeri videli smo da ne napuste šou uvek najgori pevači već da žiri traži kompletne ličnosti koje pored dobrog izvodjenja umeju da podignu publiku na noge.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Naziv sinoćne teme glasio je „Hitovi za žurke“, pa se od  učesnika očekivalo da dočaraju atmosferu nekog kluba ili privatne zabave.

Jedan od onih koji su sinoć zablistali ponovo je bio Boris Petrović.Iako intonativno i ne baš savršen kao ranije, prilično veselim i  prirodnim nastupom kakav prepoznaje najbolje publika sa ovih prostora ponovo je šarmirao žiri.Da je čovek iz naroda, što mu je veliki plus po ranijim ocenama žirija dokazao je i svojim uvodnim video profilom u kom je sebe predstavio i kao velikog ljubitelja kafane koji iz iste izlazi na nogama, iako je u njoj proveo nekoliko dana i doživeo nekoliko faza pijanstva.

Boris je sinoć pevao numeru Zdravka Čolića, čuvenu „Rušku“.Georgiev je istakao da je veliki plus što Boris nije imitirao Čolu već je ostao dosledan sebi.Aleksandra Radović konstatovala je da je moguće da je bilo tehničkih problema sa zamenom matrica.Zamerke na intonaciju i na to da Boris nije uspeo da se snadje sa nešto nižim tonovima i da je u momentima grešio sa intonacijom nisu izostali.

Ipak Boris Petrović nastavio je dalje po glasovima publike i uprkos svim poteškoćama izbegao je duel.Ćini se je skromnost i prirodnost koju poseduje potpuno kupila brojne fanove koji ga hvale na njegovoj fejsbuk strani i podržavaju.

Vesna Pavlović koja je već bila u duelu suočila se glas u glas sa Saškom Janković. Vesna je otpevala pesmu „Mercy“ pevačice Dafi i nastavila u veselom ritmu kakvom je i počela veče.

Saška Janković donela je zaključak da narodnjaci bolje prolaze kod publike pa je zato otpevala pesmu  „Ja te pjesmom zovem“ Hanke Paldum.

Žiri je prvo naglasio da je razlika između dve kandidatkinje koje su se našle u duelu bila samo dva ili tri glasa, a zatim je Aleksandra Radović iznervirano objasnila zašto je morala da odlučuje između Vesne i Saške.

– Krivo mi je što ljudi nemaju sluha i to ne glasaju za dobre pevače, a ne samo da glasaju za svoje favorite. Barem pet takmičara koji sede tamo trebalo je da se nađe ovde pre njih – rekla je Aleksandra Radović.

Nakon ove konstantacije, Aleksandra je Vesnu Pavlović poslala kući, iako je očigledno želela da pošalje nekoga ko sedi sa desne strane studija.

Repriza sinoćne emisije ne u 16.45h na kanalu Prve televizije.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh