I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Boris Petrović glasovima publike ušao top 5 finalista

boris prvi glasU osmoj finalnoj večeri Prvog glasa Srbije koju su gledaoci Prve televizije sinoć pratili takmičari su pevali pesme po izboru publike, a za njih se glasalo putem zvaničnoj internet sajta ove televizije.

Takmičenje je napustila Sanja Dimitrijević koja je iako sinoć u najboljem izdanju ipak bila po odluci žirija za nijansu slabiji kandidat od Zorana Zoje Stanića koji iz pevačkog duela izašao kao pobednik i ostao u top 5 takmičara.

I Boris Petrović još jednom je sačuvan zahvaljujući vernoj publici iako je prvo izvodjenje pesme Brajana Adamsa bilo kritikovano od strane žirija.

U drugoj pesmi „Lažem sebe da mogu bez tebe“ Boris se nešto bolje snašao i dobio smernicu od člana žirija mareta da ostane da pliva u pop vodama i pravcu koji gaji Toni Cetinski jer je tu pokazao pravu snagu svog vokala.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Ruku na srce Boris je sinoć imao najlošija izvodjenja od svih kandidata i uprkos tome ponovo je sačuvan. U šali Boris je napisao da je i on fikus poput Vlade Geoergieva u ovom takmičenju jer ne odlučuje ni on o ishodu.

Globalna ocena žirija je da su se svi takmičari popravili sa interpretacijama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh