I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Boris Petrović glasovima publike ušao top 5 finalista

boris prvi glasU osmoj finalnoj večeri Prvog glasa Srbije koju su gledaoci Prve televizije sinoć pratili takmičari su pevali pesme po izboru publike, a za njih se glasalo putem zvaničnoj internet sajta ove televizije.

Takmičenje je napustila Sanja Dimitrijević koja je iako sinoć u najboljem izdanju ipak bila po odluci žirija za nijansu slabiji kandidat od Zorana Zoje Stanića koji iz pevačkog duela izašao kao pobednik i ostao u top 5 takmičara.

I Boris Petrović još jednom je sačuvan zahvaljujući vernoj publici iako je prvo izvodjenje pesme Brajana Adamsa bilo kritikovano od strane žirija.

U drugoj pesmi „Lažem sebe da mogu bez tebe“ Boris se nešto bolje snašao i dobio smernicu od člana žirija mareta da ostane da pliva u pop vodama i pravcu koji gaji Toni Cetinski jer je tu pokazao pravu snagu svog vokala.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Ruku na srce Boris je sinoć imao najlošija izvodjenja od svih kandidata i uprkos tome ponovo je sačuvan. U šali Boris je napisao da je i on fikus poput Vlade Geoergieva u ovom takmičenju jer ne odlučuje ni on o ishodu.

Globalna ocena žirija je da su se svi takmičari popravili sa interpretacijama.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh