I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gradske manifestacije

10 slika i reportaža sa prve večeri „Soundlovers“ festivala

Jubilarni peti „Soundlovers“ festival okupio je sinoć blizu 2000 posetilaca iz gotovo svih gradova Srbije.

sl 05 05

Nakon DJ Nexxus-a, pobednika DJ takmičenja koga je izabrala publika, nastupio je Ian Carisi iz San Franciska. Ploveći dobrim bitovima, svoj set je završio uz remiks pesme koja ga povezuje sa rodnim gradom „If you`re going to San Francisco“. Ceo nastup bio je praćen raspakivanjem srpske zastave i njenim mahanjem ispred tek zagrejane publike koja je na ovaj potez odreagovala oduševljeno uz aplauz i ovacije. 

sl 08 09

I Taxi Zrenjanin

Po završetku DJ seta simpatičnog amerikanca, nastupila je zvezda petog festivala u jedan sat posle ponoći. Publika je željno čekala da čuje da li plejboj zečica samo ume lepo da se slika ili ima šta da kaže i na stejdžu.

sl 03 04

Već po prvim stvarima koje je odabrala, osetilo se da će publici u Kino bašti pružiti nezaboravnu zabavu. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

sl 10

– Oduševljena sam večerašnjom žurkom. Imate odličan festival. Ovakva energija retko gde se može videti u klubu. Ovaj festival održava se u predivnom letnjem prostoru i rado ću doći ponovo ako me pozovete, kratko je prokomentarisala Viktorija Mecker nakon svog seta koji je završila tri sata nakon ponoći.

sl 11

Po alpauzu i broju posetilaca koji se zadržao do kraja njenog seta, više je nego očigledno da je atraktivna mađarica ipak vrhusnski DJ. Nakon njenog nastupa, DJ kormilo preuzeo je jedan od najeminentnijih domaćih disk džokeja – DJ Vladimir Aćić.

sl 13

sl 02 02

Aćić je dobro zagrejanu publiku zadržao do ranih jutarnjih svojim prepoznatljivim muzičkim stilom, pažljivo biranim stvarima koje krasi odličan ritam bez mnogo melodija i vokala.

sl 01 01

Organizatori ističu zadovoljstvo nakon prve večeri dodajući da se petogodišnje negovanje tradicije i održavanja kvaliteta odražava pozitivno po imidž festivala i da su posetioci ovakve muzičke manifestacije sve svesniji njenog značaja, a naročito im je drago što je lokalna publika u velikoj meri podržala festival upkos teškom položaju u kom se nalaze mladi u Zrenjaninu.

sl 0222

Večeras 28. jula u kino bašti održaće se drugo festivalsko veče na kom nastupaju svetski remikseri „Malibu Breeze“, dvojac „Babysiters“ kao i dvojac „The Beatshakers“ sa Albertom iz sastava „So Sabi“.

Karta za drugo veče festivala može se kupiti na ulazu u Kino baštu po ceni od 400 dinara.

masa festival

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh