I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zrenjaninski „Milupino“ otvorio internet prodavnicu

Prodavnica bebi i dečije opreme Milupino od nedavno su dostupne i na internetu u vidu modernog web šopa. Korisnici sada na vrlo jednostavan način mogu iz svojih domova pratiti kompletnu Milupino ponudu, sve proizvode sa naznačenim cenama i česte i primamljive akcije.

naslovna-milupino-web-shop

Ulaskom na web shop na adresi www.milupino.rs, prvo što se uočava jeste pregledan sadržaj, moderan dizajn i laka navigacija. U centralnom delu nalazi se slajder sa proizvodima koji imaju najatraktivnije cene.

Sadržaj web shopa podeljen je na nekoliko kategorija proizvoda – hrana za bebe, pelene i vlažne maramice, bebi oprema, kozmetika, igračke, tekstil, posebna rubrika namenjena mamama i odeljak „ostalo“ u kom se mogu naći korisni i zanimljivi proizvodi.

Jednim klikom na željeni proizvod otvara se nova stranica sa svim opisima i informacijama – od karakteristika proizvoda, količini, proizvođaču, do pojedinačne cene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

milupino-web-shop

Shop nudi još jednu zanimljivu opciju. Kupci koji vode računa o izboru proizvođača i svoje potrošačko poverenje daju određenom brendu, u padajućem meniju sa desne strane, mogu izabrati željenu opciju – Milupa, Bebelac, Juvitana, Nestle, Pampers, Podravka, Hipp i ostali.

Proces kupovine vrlo je jednostavan. Ispod svakog pojedinačnog proizvoda nalazi se cena i taster „Dodaj u korpu“. Klikom na tu opciju, vaša korpa se puni i prikazuje pojedinačne cene i ukupnu sumu za plaćanje.

2014-01-26_172426

Uvođenjem internet prodavnice „Milupino“ je omogućio i kupcima koji žive van Zrenjanina da poručuju njihove artikle i dobiju ih na kućnu adresu putem servisa brze pošte.

Nove ideje i prihvatanje savremenog načina kupovine, dodatno će približiti „Milupino“ potrošačima koji imaju naviku odlaska u njihove tri radnje, ali i privući nove kupce koji zbog manjka vremena preferiraju isključivo usluge web shopova.

Pogledajte novi web shop Milupino OVDE.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh