I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zrenjaninski ketering za Američku ambasadu

Zrenjaninska firma Golf Pro na dnevnom nivou isporuči više od 1000 obroka u svom gradu, Beogradu, i Zemunu. Lista preduzeća koja brinu o ishrani svojih radnika angažovanjem profesionalnog keteringa Golf pro – poduža je, a neki od njih su trgovinski lanac „Gomex“, Golf klub „Centar“, brodogradilište „Bomex4m“, JP „Gradska toplana“ i brojna renomirana preduzeća van Zrenjanina poput „Direct Group“, kompanija „Gemax“, „Transnafta“, „Hypo Alpe Adria Bank“ do inostranih klijenata poput američkog „Framaca“ ili turskog „Epik“-a. Na referentnoj listi nam je naročito interesantna bila američka ambasada u Beogradu znajući  da nije nimalo lako zadobiti njihovo poverenje…

Osnivač i direktor ketering servisa Golf Pro, Zrenjaninac Raša Eleković  pojasnio je za naš portal da se već dve i po godine obroci za radnike koji grade pomenutu  ambasadu isporučuju svakodnevno, i da je dobijanje takvog posla bilo veoma teško s obzirom na veliki broj ketering servisa u Beogradu i s druge strane stroge „američke“ procedure.

Do sada smo za potrebe ishrane radnika na novoj Američkoj ambasadi isporučili više od 400.000 obroka što nas svrstava u red najboljih ketering servisa u Srbiji. Pripremanje obroka za radnike u američkoj ambasadi za naš servis je osim najbolje reference ujedno i veliko iskustvo jer postoje zahtevana pravila koja revnosno poštujemo. U ovom poslu nije bilo nepisanog pravila da posao dobije neka od beogradskih firmi za ketering, već se gledao kvalitet proizvoda i usluge, raznovrsnost obroka, sposobnost brzog reagovanja na zahteve kupca i  i naravno cena- ističe Eleković. On napominje da je osnova svakog pripremljenog  jela – sveža i zdrava namirnica kao univerzalno pravilo ove ketering službe.

– Moj prvi kontakt sa keteringom kao specifičnom ugostiteljskom delatnošću desio se u Hotelu „Four Queens“ u Las Vegasu gde sam radio kao menadžer u sektoru hrane i pića. Sledi “Cattlemens” lanac takozvanih „Fine dining“ restorana u Kaliforniji i Nevadi i na kraju restoran/pivnica „Brew Brothers“ gde smo u proseku prodavali dve tone piva i po hiljadu obroka dnevno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Naša lista jela usavršavana  je godinama i na njoj se nalaze najraznovrsnija jela od uvek traženih kanapea, pršute, šunke, kulena i kajmaka kao predjela, zatim proje, pita, čorba, roštilja, raznih vrsta salata do ukusnih kuvanih jela koja su prva na listi porudžbine keteringa za radnike. Osim toga, pravimo izvrsne dezerte u vidu torti i sitnih kolača za koje dobijamo naročite pohvale  naših korisnika. I to je samo ona „redovna tražnja“, jer se spisak produžava posebnim zahtevima klijenata koji sami mogu kreirati kompletan meni sa vrhunski pripremljenim jelima.

 

Osim pripremanja obroka za radnike u firmama, Golf Pro ima veliko iskustvo u pripremanju delikatesnih menija, slanih jela i ukusnih, luksuznih dezerata. Svaki angažman na venčanjima, rođendanima, godišnjicama, proslavama diplomskih ispita, proslavama firmi – za Golf Pro ekipu ravna je izlasku na akademski ispit. Za svaki se posebno pripremaju i zadovoljstvo svakog klijenta im je vrlo, vrlo važno.

Golf Pro niže lepe reference ali spiskom VIP klijenata ne opterećuje javnost, već stiče iskustvo i gradi ime isključivo na kvalitetu usluge i pripremljenih obroka.

 „GOLF PRO“ D.O.O. Zrenjanin, Srbija

www.ketering.org.rs

Telefon kuhinje: 062 543-473, Mobilni: 063 548-936

E-mail: rasa.elekovic@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh