I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zrenjaninci odabrali: Najtraženije gurmanska i zanatlijska punjena pljeskavica

„Zanatlijski roštilj je bez konkurencije“, kaže naš sugrađanin koga smo jutros zatekli ispred objekta „Jela sa roštilja – stara Zanatlija“ u Ulici Laze Kostića 21.

-Na gurmansku pljeskavicu dođem bar dva puta nedeljno, nju bih izdvojio i toplo preporučio svima. Kada sam video koliko je meso kvalitetno i kako ga dobro pripremaju, pre desetak dana sam iskoristio njihovu „slavsku ponudu“ i mogu vam reći da mi se u potpunosti isplatilo. Mešano meso mi je stiglo na kućnu adresu, što nam je dodatno olakšalo pripremu slave. Nema gosta koji nije bio oduševljen“, kaže nam Nenad. M. čekajući svoju omiljenu pljeskavicu.

Ovaj Zrenjaninac jedan je od mnogih koji su za samo tri meseca koliko objekat radi, pronašli svoje sigurno mesto na kome se priprema dobra hrana.

Pored gurmanske pljeskavice, izuzetno je tražena i zanatlijska punjena pljeskavica, punjeni batak i ćevapi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ZANATLIJSKA PUNJENA ILI GURMANSKA?

Sasvim je svejedno. Obe se prave od izuzetno kvalitetnog mesa, a za razliku od Zanatlijske punjene pljeskavice (kačkavalj, šunkarica), Gurmanska je nešto bogatija jer se pre pečenja uvalja u kačkavalj i slaninu što joj daje poseban ukus. Cena punjene pljeskavice je 250 dinara, a reakcije govore da sa gramažom od 270 g zadovoljava i potrebe najvećih gurmana.

Zanatlijska punjena pljeskavica

Gurmanska pljeskavica

Posebne pohvale u ovom objektu dobijaju za meke i tople somune koji se peku ispred mušterija. Osim što se u njima služe fenomenalne pljeskavice, i uz svaku kilogramsku porudžbinu ovde će vam pripremiti dva sveže pečena somuna, luk i pomfrit.

– U svakom momentu imamo sveže meso i pripremamo ga na licu mesta, čim dobijemo porudžbinu. Dakle, nikada ništa ne pečemo unapred, nego od trenutka kada kupac dođe u naš objekat ili kada izvrši porudžbinu preko telefona. Imamo i one mušterije koje poruče telefonom i najave u koje vreme će doći, a mi im onda priremimo toplo jelo za preuzimanje. Druga opcija je da im željenu ponudu dostavimo na kućnu adresu, pojašnjavaju u ovom objektu.

SLAVSKA PONUDA „JELA SA ROŠTILJA – STARA ZANATLIJA“

Slavska ponuda je i dalje aktuelna. Dovoljna je za 20 osoba, i osmišljena je tako da zadovolji ukus svakog gosta.

1.5 kg ćevapa
1.5 kg roštiljske kobasice
1 kg ražnjića
1 kg belog mesa
1 kg svinjskog vrata
(za 20 osoba)

Cena ovog mesnog „paketa“ teškog 6 kilograma, iznosi 5.290 dinara.

– Napravili smo ponudu koja nije fiksna, odnosno, ukoliko naši sugrađani budu želeli da smanjimo recimo količinu ćevapa, a da povećamo gramažu belog mesa, ili imaju drugačiju želju – rado ćemo im izaći u susret. Na raspolaganju smo za dogovor i oko pripreme slavskog mesnog paketa po njihovoj meri, kao i oko isporuke na kućnu adresu u tačno ugovoreno vreme, kažu u ovom ugostiteljskom objektu.

 

ŠTA JE OBJEKAT „JELA SA ROŠTILJA – STARA ZANATLIJA“ IZDVOJILO KOD POTROŠAČA?

– Uprkos tome što smo lokal otvorili u prilično nezgodno vreme, u jesen, kada nema puno prolaznika, desilo se neočekivano interesovanje. Pokazalo se da Zrenjaninci ne žale ni vreme ni novac ako treba da ih izdvoje na nešto što je stvarno kvalitetno. Presudan je bio kvalitet mesa i to što je uvek sveže, i to su naši aduti za borbu na tržištu koje je veliko. Pravi posao očekujemo na proleće, kažu u ovom objektu u naselju 4. Juli.

U 2020. godini, biće proširen lokal u delu u kome se služi hrana, pa će tako veći broj ljudi moći na licu mesta da pojede svoj omiljeni mesni specijalitet. Biće proširena i postojeća letnja bašta koja će pred narednu zimsku sezonu biti zastakljena.

ZANATLIJSKI ROŠTILJ OD NEDAVNO DOSTUPAN I MUŽLJANCIMA

Zanatlijski roštilj i pite ispod sača mogu da se poruče pozivanjem broja 060/099 38 07 a isporuku na kućnu adresu u najkraćem roku vrši servis „Hrana na brzaka“. Dostava za jedno jelo, na primer – poručenu punjenu pljeskavicu, biće izvršena najduže za 30 minuta do sat vremena, a usluga dostave košta 120 dinara. Za količine preko kilogram, dostava je besplatna. Dostava se obavlja na teritoriji celog Zrenjanina uključujući i industrijsku zonu, a od nedavno i na teritoriji Mužlje, i to u periodu od 10 do 22h svakog dana.

PITA SA KISELIM KUPUSOM I KOLENICOM PEČENA ISPOD SAČA PRAVI HIT!

Veliki broj sugrađana koji dolazi lično u objekat u Ulici Laze Kostića, upoznat je sa činjenicom da se „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“ nalazi uz lokal „Pite ispod sača“.

– Prava pomama vlada za našom pitom sa kiselim kupusom i kolenicom. Nju imamo samo u zimskom periodu, ali toliko je tražena da ovih dana jedva stižemo da ispunimo potrebe potrošača, kažu u lokalu „Pite ispod sača“. Sve o pitama ispod sača saznajte OVDE

RADNO VREME I KONTAKT

Redovno radno vreme

  • radnim danima i subotom od 9-23h
  • nedeljom objekat ne radi

Praznično radno vreme

31. decembar do 19h

1. i 2. januar su neradni

6. januar do 19h

7. i 8. januar su neradni dani.

 

„JELA SA ROŠTILJA – STARA ZANATLIJA“ I „PITE ISPOD SAČA“ nalaze se na adresi

ULICA LAZE KOSTIĆA 21, ZRENJANIN

060/099 38 07

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh