I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zrenjanin ima servis za Iphone i sve Apple uredjaje

IPHONE SERVIS U ZRENJANINU

 

Kontakt

Radno vreme:

Radni dan 10:00 – 20:00

Subota 10:00 – 14:00

Nedelja Ne radimo

Telefon:

063/7-888-188

Za sve informacije posetite sajt https://phone4u.rs/

SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Servis mobilnih telefona „Phone4U“ koji se nalazi u Novom Sadu jedan je od vodećih servisa u Vojvodini za popravku Apple uredjaja.

Iskustvo dugo više od dve godine i predan rad, kao i konstantno usavršavanje stručnog tima učinilo ih je vodećim servisom mobilnih telefona, dok su odnedavno posebno specijalizovani za popravke sve popularnijijih Iphone mobilnih telefona.Prvi su izbor klijentima kojima je portrebna usluga servisa za iPad i iPod.

Njihova želja je pružanje najboljih i najprofesionalnijih usluga servisa kojom ćete biti izuzetno zadovoljni.

Primarna delatnost im je servis iPhone, iPad, iPod uređaja i Mac računara te prodaja dodatne opreme i gadgeta za iste. Na sve usluge i proizvode daju garanciju kvaliteta od 6 meseci do 1 godine. Sa klijentima izvan grada Zrenjanina posluju putem kurirske službe, sa kojima već niz godina imaju kako kažu, kvalitetnu i ugodnu saradnju, te popravak Vašeg iUređaja nije zavezan za mesto prebivališta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poverite svog mehanički ili programski „prehlađenog“ elektroničkog ljubimca u ruke doktora za iUređaje i pridružite se nizu zadovoljnih klijenata ovog servisa

Nude i širok  izbor dodatne opreme za sve Apple uređaje u novootvorenoj prodavnici i obogatite vaš uredjaj nekim od dodatnih gadgeta ili ga jednostavno nagradite novim slušalicama, handsfree pomagalom, auto nosačem i sl.

Primer portavke mirkofona na aparatu iPhone4 koju uspešno rade i naglašavaju da ukoliko se ovaj zahvat ne uradi pravilno, može doći do potpunog gašenja aparata bez mogućnosti da ponovo proradi.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh