I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Basicline nameštaj

Zrenjanin dobio prvu prodavnicu „Outlet“ nameštaja

Krajem decembra meseca otvorena je prva prodavnica takozvanog „olutlet“ nameštaja u gradu, odnosno prvi maloprodajni izložbeni objekaz uspešne zrenjaninske firme „Bassicline“.

Basicline se nekoliko godina uspešno bavi projektovanjem enterijera uz izradu 3D projekata. Na stotine zadovoljnih kupaca među kojima su najuspešnije firme u regionu dovoljan su dokaz o kvalitetu usluge koja se od ove firme može očekivati.

Za potrebe kupaca sa nešto plićim džepom, ova firma odlučila je da izađe u susret sa jedinstvenom i sniženom ponudom „outlet“ nameštaja.

bassicline

Šta je znači „outlet“ koncept ?

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Outlet prodavnice nude pretežno prošlogodišnje modele po sniženim cenama. Prava outlet prodavnica nema akcijska sniženja već su cene u odnosu na druge prodavnice u startu snižene od 20% na više.

Outlet Basicline je koncipiran tako da se u njemu prodaju sledeće grupe proizvoda:

Tipski nameštaj

– nekoliko modela kuhinja (ekonomik, mdf,…), trpezarije, plakari, dečije sobe, radni stolovi, stolice, komadni nameštaj, gde može da se bira boja i dezen, ručice, radne ploče, i dr. a sve to se prodaje po fabričkim cenama,

Akcijski nameštaj

– uvek u postavci postoje neki modeli kuhinja, plakara, komadnog nameštaja koji se rade od outlet materijala, a cene su takođe outlet, npr. Kuhinja 2m – 14999,00din, pretsoblje – 4500,00din, plakarski komplati od 20000,00 do 25000,00din,…

Oprema za kuhinje

– ulošci za escajg, posuđe, žičani elementi,…

Okov za nameštaj

– ručice, šrafovi, kant trake, filc poddloške, šarke, klizači za fioke, sudopere,

Outlet nameštaj „Basic line“

Zmaj Jovina 20, Zrenjanin

Telefon : 060/541-66-86

Web: www.basicline.rs

basicline namestaj zrenjanin izrada namestaja po meri kuhinja

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh