I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zlatara Ormai: Ručno rađen kvalitetan nakit za sve prilike

Često nije lako odabrati nakit za onog koga želimo da obradujemo. Nije mnogo lakše ni kada biramo orglicu ili burmu za sebe. Najčešća dilema je da li kupiti ručno rađen ili mašinski izrađen nakit. Savet zlatara u tim situacijama može i te kako da pomogne, pogotovo ako ga dobijate u zlatari koja ima tradiciju dužu od 8 decenija. Koje su prednosti ručno rađenog nakita i zašto bi baš na njega trebalo da padne izbor otkrivaju u zlatari Ormai.

Zlatara Ormai je sinonim za tradiciju i kvalitet u oblasti nakita. Ova juvelirnica postoji više od 80 godina. Prilikom izrade ručno rađenog nakita u njoj i dalje važe sva pravila koja su postavljena sredinom prošlog veka.

“Ručno rađen nakit je veoma kvalitetan. Prilikom izrade svaki komad prođe kroz ruke naših majstora. To znači da je mogućnost da dođe do neke greške u izradi veoma mala. Ovaj nakit je vrhunskog kvaliteta i mnogo je dugotrajniji od nakita koji se radi mašinski. U ponudi imamo ručno rađene ogrlice, burme… Nakit izrađujemo po želji kupca. On može da bira dužinu ogrlice, lančića ili izgled burmi. Postoji mogućnost izrade unikatnih privezaka ili kombinovanje sa nekim koji već postoje u ponudi. Ručno rađen nakit zahteva mnogo više truda, pa je zbog toga i jači od onog koji se radi mašinski. Ovakav nakit može da traje decenijama, ako se čuva i održava na adekvatan način”, kažu u zlatari Ormai.

U zlatari Ormai možete sami da dizajnirate svoju burmu

“Kada je reč o burmama imamo sistem rada koji se zove dizajnirajte vašu burmu. To znači da kupci mogu da biraju da li će burme biti od belog ili žutog zlata ili kombinacija, da li žele da budu peskarene… Mogu da izaberu gravuru tj. da li će linije na burmi ići pravo ili ukoso, da li će ih biti jedna, dve, tri, pet, da li hoće da se prepliću… Zaista je mnogo opcija na raspolaganju kupcima. Sve što zamisle možemo da napravimo”, dodaju u ovoj zaltari.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osim ručno rađenog zlatnog u zlatari Ormai u ponudi je i ručno rađeni srebrni nakit.

“I u srebru radimo ručno rađene ogrlice i burme. To je jako bitno jer znamo da srebro lakše puca. Ovo što mi proizvodimo traje mnogo duže, jer je jače nego kada se radi mašinski”, ističu u zlatari Ormai.

U zlatari Ormai moguće je kupiti i mašinski izrađen nakit.

“U ponudi imamo prstenje, prstenje sa brilijantima ili nekim drugim dragim kamenom, minđuše, priveske… Imamo i novčiće. Nakit izrađujemo od 14-to i 20-to karatnog zlata. 20-to karatno zlato je malo finije i to je jako lep poklon za rođenja, krštenja…”, dodaju naši sagovornici.

Ova zlatara nudi mogućnost zamene starog nakita za novo.

Zlatara Ormai ima dve radnje koje se nalaze u Savezničkoj 5 i 5/1. Jedna je specijalizovana za prodaju zlatnog nakita, dok se u drugoj mogu naći srebrni, čelični, Swarovski nakit, satovi…

Na sajtu www.zlataraormai.com može se videti deo ponude zlatare Ormai. Ukoliko Vam se nešto svidi to možete odmah kupiti online ili rezervisati, pa preuzeti u radnji. Takođe, više informacija možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Pogodnosti pri plaćanju

U zlatari Ormai postoji mogućnost plaćanja na rate preko penzionog fonda, kao i plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate putem čekova ili administrativne zabrane.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh