I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zlatara Ormai: Do 19. oktobra popust od 20% na vrhunske „Viceroy“ satove

Ručni sat spada u trajne i vredne poklone kojima se pokazuje izuzetna pažnja. Jednako je dopadljiv i ženskom i muškom polu, a neretko se bira na osnovu karaktera.

Tako se krupniji satovi uvek daruju onima koji žele da budu zapaženi, ženski elegantni satovi fine izrade savršeno se uklapaju u suptilan i rafinirani karakter.

Na tržištu ima puno modela i proizvođača, a kupcima često pomaže informacija o postojanju i istrajnost brenda. U najvećem broju slučajeva, dugi opstanak na tržištu dokazuje kvalitet satova.

satovi-muski-zlatara-ormai

U zrenjaninskoj zlatari „Ormai“ može se pronaći brend „Viceroy“, koji važi za najlepše, ikada osmišljene ručne satove.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Viceroy“ je poznati brend koji datira iz 1951. Ulaskom u asocijaciju Grupo Munreco doživeli su prekretnicu i stekli svetski ugled. Luksuz, dizajn i preciznost izrade, najbolje opisuju ovaj brend. Uspeli su da odgovore svim zahtevima tržišta i time postigli brz rast i razvoj. Postali su konkurenti svim ostalim velikim proizvođačima. 1996. godine su se proslavili luksuznom kolekcijom satova koju je predstavljao poznati glumac Carlos Larrañaga. 2001. godine su proslavili 50. godišnjicu i glumica Melanie Griffith je postala zaštitno lice ovog luksuznog brenda. Do danas „Viceroy „i dalje prati sve svetske trendove i svojim kvalitetom i dizajnom najbolje predstavlja svoje ime. 

satovi-zenski-zlatara-ormai

POPUST od 20 % na sve ručne satove „Viceroy“ 

Muške i ženske „Viceroy“ satove možete pronaći u Zlatari „Ormai“ sa specijalnim popustom od 20% na sve modele. Popust traje u periodu od 12.10.2015. do 19.10.2015.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh