I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zimski sladoled – Hit slatikiš za klince u centru Zrenjanina

Iako su na snazi hladni zimski dani, temperature ispod nula, česte snežne padavine, poslastičarnica za najdužom tradicijom u Zrenjaninu na svojoj Fejsbuk stranici promoviše ovih dana neobičan slatkiš jednostavnog naziva „Zimski sladoled“.

Po samoj objavi veliki broj korisnika Fejsbuka lajkovao je fotografiju, a nizali su se i komentari sa namerom da se što pre isproba „Zimski sladoled“

– Najmlađi su svakako naši najdraži i najčešći gosti. To je podatak na koji smo najponosniji, stoga smo mislili na njih i tokom zime. Sa željom da im sladoled bude dostupan i kada je hladno ovih dana se odlično prodaje naš „Zimski sladoled“, istakli su u poslastičarnici Sport.

Fotografija Zimskog sladoleda u poslastičarnici Sport

Zimski sladoled je kornet napunjen šampitom, preliven ukusnom čokoladom. U prvi mah jednostavan, ali najmlađima se baš takav svideo. Takođe i cena od samo 100 dinara dodatno je privukla roditelje ka ovom neobičnom zimskom slatkišu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

I dok se čeka sezona pravog sladoleda, ova poslastičarnica nudi veliki izbor svežih kolača koji su uvek sveži i spremaju se u radionici poslastičarnice.

Sitni kolači na merenje

Dodatnu pažnju tokom praznika privlačili su i ukusni sitni kolači.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh