I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zimska garderoba i obuća za vas i vaše dete

Ponovo je pao sneg, a niko mu se ne raduje više nego mališani. Sankanje, skijanje i klizanje su obavezni zimski „rituali“ na snegu i ledu, u kojima deca, bez sumnje, uživaju.

Decu treba da obučete adekvatno, a to znači da imaju nepropusnu jaknu, kapu, šal, rukavice i nepropusne čizme.

Ako volite da vam deca budu obučena sa stilom, sigurno će vas obradovati veliki izbor dečijih modela, toplih jakni, mekanih džempera i divnih kapa u Robnoj kući Shopping Family, koji će zaštititi vaše dete od hladnoće i ledenog vetra. Modeli su uglavnom vodootporni, imaju kapuljaču, koja se može skidati i ima krzno.

Boje su vesele, materijali prijatni, modeli udobni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dečiji džemperi, pleteni džemperi za dečake, kao i za devojčice su nešto bez čega ne bi trebalo dočekati zimu. Modela ima puno, motiva ima puno, vaše je samo da pitate vaše dete šta bi želelo da nosi.

U Shopping Family imate veliki izbor zimskih kapa, šalova i rukavica za decu, kao i kompleta (kapa, šal i rukavice), raznovrsnih modela, boja i dezena.

Kada kupujete obuću obavezno obratite pažnju da li modeli propuštaju vodu, odnosno da li su napravljeni od materijala, koji će sprečiti da im noge budu mokre.
Posetite Robnu kuću Shopping Family i obradujte sebe i vašu decu.

U Shopping Family imate najveći izbor dečijih ski pantalona po najpovoljnijim cenama.

Pre nego što krenete na sneg, pobrinite se da dete dobro obučete kako mu ne bi bilo hladno. Odgovarajuća zimska odeća uključuje dečije ski odelo od materijala otpornog na vetar i vlagu, rukavice, šal, kapa, čizme.RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh