I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zimska čarolija je već počela u Robnoj kući Shopping Family

Zimska čarolija je već počela, a u Robnoj kući Shopping Family su se potrudili da je dočekate spremni.


U duhu praznične čarolije, Robna Kuća Shopping Family kupcima nudi odličan izbor novogodišnjeg asortimana. Verne potrošače očekuje širok asortiman novogodišnjih i božićnih jelki, lampiona, lampica, irvasa, deda mrazova, ukrasa, gerlandi, novogodišnje rasvete enterijera i eksterijera, traka, lutki i ostalih elemenata sa novogodišnjim i božićnim motivima.

Novogodišnji i božićni ukrasi, odnosno novogodišnja dekoracija enterijera, predstavlja značajan ritual u većini porodica. Svi želimo da nam dom zablista uoči Nove godine.
Ukoliko spadate među one ljude, koji uživaju u prazničnom raspoloženju koje donose Božić i Nova godina, onda ste već počeli da razmišljate o idejama za ukrašavanje kuće za predstojeće praznike… A, ideja za novogodišnje ukrašavanje kuće ima zaista mnogo.

A za najmlađe su u Robnoj kući Shopping Family pripremili širok izbor igračaka, koje će ih odvesti u čarobni svet omiljenih junaka.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte veliki izbor proizvoda za prazničnu dekoraciju kuće, koji će Vas sigurno inspirisati i uneti malo zimske čarolije, kojoj će se najmlađi ukućani najviše obradovati.

Uz pomoć nekoliko jednostavnih detalja lako ćete ukrasiti enterijer i uneti pravu zimsku čaroliju u kojoj ćete uživati.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh