I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Prvi put u centru grada: Kafemat otvara ˝zimsku˝ baštu

Popularni zrenjaninski koncept bar i restoran Kafemat,  inovativnim idejama opravdao je svoj slogan ˝uzburkano i sočno˝ i svojim posetiocima pripremio nešto što do sada centar grada još nije imao prilike da vidi – zimsku baštu.

Kako je kroz istoriju svog poslovanja Kafemat pokazao da kreativnosti i inovativnim idejama nema kraja, pre nekoliko dana u Gimnazijskoj ulici je osvanula ˝ustakljena˝ letnja bašta koja je spremna da gostima pruži potpuni ugođaj i u zimskom periodu.

-Kako bismo našim gostima omogućili da svoje vreme provedu na što kvalitetniji način, odlučili smo se za ovaj projekat. Bašta će raditi po istom principu kao i lokal, sa time da će vikendom ona biti okrenuta lounge varijanti, poručili su iz kafemata.

Otvaranje zakazano za 26. decembar

Zvaničan početak rada ˝zimske bašte˝ zakazan ja ze 26. decembar.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Odlučili smo da u Novu godinu uđemo drugačiji, inovativniji i sa puno elana. Vidimo se u pravom Novogodišnjem ambijentu koji smo pripremili za vas, dodali su.

Kafemat info line: 069 207 77 77 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh