I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Basicline nameštaj

Zimska akcija neodoljivih cena outlet nameštaja u Basic line-u

Pored širokog asortimana kuhinja sa najpovoljnijim cenama u gradu, u okviru „Basic Line outlet“ prodavnice u Zmaj Jovinoj ulici broj 20, u Zrenjaninu možete pronaći i dosta komadnog nameštaja uz mogućnost kombinovanja elemenata i veliki izbora boja i dezena kako bi sami odabrali i prilagodili nameštaj sopstvenim potrebama.

Zimska akcija u ovoj prodavnici polako prelazi u tradiciju, gde uz svaku kupljenu kuhinju po želji u Basic Line Outlet-u na poklon dobijate i emajlirano posuđe “Metalac” u vrednosti 5% od kupljene kuhinje.

metalac posudje

Metalac emajlirano posuđe se osim poklona u okviru zimske akcije nalazi i u slobodnoj prodaji i to po izuzetno pristupačnim cenama, u ponudi se mogu pronaći šerpe i lonci u svim veličinama ali čak i metalni tanjiri, šolje, tiganji…

namestaj

Odličnu ponudu ove prodavnice upotpunjuje i trpezarijski nameštaj gde prilikom kupovine seta stola sa stolicama ostvarujete dodatne uštede na već niske cene.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Basic line

Outlet nameštaj „Basic line“

Zmaj Jovina 20, Zrenjanin

Telefon : 060/541-66-86

Web: www.basicline.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh