I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zima moguće hladnija od prethodnih – u stovarištima pogodan momenat za nabavku ogreva

Prve prognoze za predstojeću zimsku sezonu ukazuju da bi ova zima mogla biti hladnija u odnosu na prethodne i moguće sa većom količinom snega. Oni koji se ne vode meteorološkim prognozama prilikom snabdevanja ogrevom, moguće je da su se već obezbedili za zimu, kakvog god intenziteta da bude. Međutim, u stovarištima za prodaju ogrevnog drveta kažu da uvek imaju kategoriju kupaca koja se nešto kasnije priprema za zimu ili su to oni koji su u prvim hladnim danima koristili ogrev koji je preostao od prethodne sezone.

– Uvek imamo takve kupce i oni su dobrodošli jer u ovom periodu imamo povoljne akcije koje mogu da iskoriste i snabdeju se ogrevom u „zadnji čas“. Osim povoljnih cena, dobijamo pozitivne povratne reakcije kupaca u vezi beslatnog prevoza koji radimo na teritoriji Zrenjanina. Kupci prepoznaju kada njihove potrebe stavite na prvo mesto, to je i ključ uspeha našeg rada u ovoj sezoni, kažu u zrenjaninskom Stovarištu Savić.

Ovde je i dalje najviše interesovanja za ogrevno bukovo i hrastovo drvo, naročito za restlove obrađenog bukovog drveta, ponuđenog u paletama.

Paleta restlova obrađenog bukovog drveta 2 x 1 x 1m košta 8.200 dinara i u tu cenu je uključena besplatna dostava na teritoriji Zrenjanina za kupovinu više od jedne palete.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


Osim toga, aktuelna je i ponuda briketa koji su poslednjih godina, zbog odlične cene i velike toplotne moći, u samom vrhu interesovanja kupaca u Zrenjaninu.

Stovarište Savić nudi dve vrste briketa proverenih proizvođača – ugljene i drvene.

Kada su u pitanju ugljeni briketi, snabdevamo se vrhunskim proizvodom dobavljača Eko-kol koji garantuje kvalitet ovog proizvoda. Ono što građani treba da znaju, ukoliko zagrevaju svoje domaćinstvo i druge objekte pećima i kotlovima na čvrsto gorivo, jeste to da govorimo o visokokaloričnom proizvodu koji pruža dugotrajnu i ravnomernu toplotu do 17.000 KJ po kilogramu. Dalje, jedna tona ugljenih briketa menja od 4-5 metara drva ili do 2,5 tone uglja i tu je računica više nego jasna, kažu u Stovarištu Savić.

Neki potrošači više preferiraju drvene brikete pa je i za njih ovde spremna više nego odlična ponuda. Visokokalorični briketi od bukovog drveta prve klase proizvođača Vladiva, mogu se poručiti u pakovanjima od 10kg (220 din) i 25kg (500 dinara).

STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA SAVIĆ

Adresa je Aradački drum bb (u blizini BIG tržnog centra – 100 metara od lokala Uradi sam)

Kontakt telefon 065/ 569 8 569

RADNO VREME
Radnim danima od 08 – 17h
Subotom od 08 – 15h
Objekat radi i nedeljom od 09 – 12h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh