I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Pogledajte zašto roditelji sa decom uživaju u restoranu ZEP (VIDEO)

Da li vam je muka od odlazaka u restoran ili na kafu, jer vaše dete ruši čaše, ne može da se namesti i dohvati tanjir, svi ga gledaju jer mlati viljuškom ili još gore jede prstima,  a vi ne prestajete da se osećate kao slon u porcelanskoj radnji?

I na kraju donosite odluku da nećete više ići nigde dok dete ne poraste i ne nauči da se ponaša. To nije rešenje, jer tek onda ništa neće naučiti.

U Zrenjaninu se na prste mogu izbrojati mesta, gde dete smatraju gostom u svakom smislu, a Ekspres restoran ZEP je svakako Top child friendly mesto.

Deca u Ekspres restoranu ZEP definitivno imaju specijalan tretman – imaju svoj kutak sa priborom za jelo, zdrave i maštovite obroke za decu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ZEP je svakako mesto, gde u prijatnom ambijentu možete da predahnete, prezalogajite, popijete kafu, a da pritom i vašim mališanima, ukoliko su sa vama, bude super!

I da ne bude zabune, Ekspres restoran ZEP nije igraonica, niti park za decu, ali je jedan predivan ambijent, gde se i sa malim detetom možete osećati kao cenjen gost.

Hana i Jakša su zajedno sa roditeljima redovni gosti u restoranu ZEP

– Svakodnevno pripremamo baby jelovnik, odnosno u svakom trenutku imamo i nekoliko porcija dečijih jela….i ne samo da se ponese, već da deca kod nas lepo uz sto, u baby stolici, sa baby opremom. Jela su namenjena za decu uzrasta od 1 godine i stariju. Probni period uvodjenja ovog menija je tri meseca, pa ako bude interesovanja, a mislim da hoće, mi ćemo nastaviti – kaže vlasnica Ekspres restorana ZEP, Eržebet Popov.

EKSPRES RESTORAN ZEP

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak 07 – 19 h

Subota – organizacija ručkova i proslava – po dogovoru

Adresa: Ive Lole Ribara 51 a

Tel: 023 604 144 i 061 255 0 882

facebook stranica

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh