I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Halo Taksi

Zeleni „Halo Taxi“ : Ne vozite pod dejstvom alkohola tokom praznika

Zeleni „Halo Taxi“ če tokom novogodišnjih praznika raditi punim kapacitetom, sa dežurnom ekipon od 20 vozila u periodu od 18 do 06 časova ujutru, kako bi zadovoljili potrebe svih svojih stranaka.

Vozači iz ovog taksi udruženja apeluju na sugrađane da u novogodišnjoj noći ne voze pod dejstvom alkohola.

– Svako ko namerava da popije u novogodišnjoj noči koji čašicu alkohila više, trebalo bi da svoj automobil da parkira kod kuće i pozove taksi vozilo i time zaštiti svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, dodaju vozači zelenog „Halo“ taksija.

alco testiranje

Kakve savete još možemo dati sugrađanima?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najpre bi savetovali sve koji idu na doček da na vreme pozovu svoje taksi vozilo, kao i da ako dobiju nešto duže vreme čekanja do 10 min prihvate to vreme jer je u  periodu praznika i do desetostruko povečan obim posla u odnosu na redovno subotnje veče kada se izlazi.

halo-taksi-kartica

Takodje porebno je poručivati taksi na sporednim lokacijama, izbegavati frekventne lokacije jer tada lako može neko drugi uskočiti u vaš taksi. Naše udruženje je rešilo problem „otimanja tuđeg taksija“ rešilo svojm zelenim „Halo“ ID karticama.

– Dovoljno je samo da stranka kaže svoj „ID broj“ dispečeru kada poručuje vozilo i to će biti svojevrsni „znak raspoznavanja“. Taksista koji je preuzeo vožnju biće na taj način siguran da je u vozilo sela stranka koja je to vozilo i poručila.

taksimetar

U cilju poboljšanja kvaliteta usluga „Halo Taxi“ sa ponosom ističe da je od 01. decembra 2013. godine uneo novinu u svoje poslovanje u vidu postavljanja digitalnih taksimetara, kao i stampača sa fiskalnim isečkom.

– Kod nas svi taksimetri identično kucaju, a svim strankama dajemo fiskalne račune.

Broj telefona ovog udruženja je 023.588.888 

Besplatan poziv na broj 0800-200-888

.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh