I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Halo Taksi

Zeleni „Halo Taxi“ : Ne vozite pod dejstvom alkohola tokom praznika

Zeleni „Halo Taxi“ če tokom novogodišnjih praznika raditi punim kapacitetom, sa dežurnom ekipon od 20 vozila u periodu od 18 do 06 časova ujutru, kako bi zadovoljili potrebe svih svojih stranaka.

Vozači iz ovog taksi udruženja apeluju na sugrađane da u novogodišnjoj noći ne voze pod dejstvom alkohola.

– Svako ko namerava da popije u novogodišnjoj noči koji čašicu alkohila više, trebalo bi da svoj automobil da parkira kod kuće i pozove taksi vozilo i time zaštiti svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, dodaju vozači zelenog „Halo“ taksija.

alco testiranje

Kakve savete još možemo dati sugrađanima?

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Najpre bi savetovali sve koji idu na doček da na vreme pozovu svoje taksi vozilo, kao i da ako dobiju nešto duže vreme čekanja do 10 min prihvate to vreme jer je u  periodu praznika i do desetostruko povečan obim posla u odnosu na redovno subotnje veče kada se izlazi.

halo-taksi-kartica

Takodje porebno je poručivati taksi na sporednim lokacijama, izbegavati frekventne lokacije jer tada lako može neko drugi uskočiti u vaš taksi. Naše udruženje je rešilo problem „otimanja tuđeg taksija“ rešilo svojm zelenim „Halo“ ID karticama.

– Dovoljno je samo da stranka kaže svoj „ID broj“ dispečeru kada poručuje vozilo i to će biti svojevrsni „znak raspoznavanja“. Taksista koji je preuzeo vožnju biće na taj način siguran da je u vozilo sela stranka koja je to vozilo i poručila.

taksimetar

U cilju poboljšanja kvaliteta usluga „Halo Taxi“ sa ponosom ističe da je od 01. decembra 2013. godine uneo novinu u svoje poslovanje u vidu postavljanja digitalnih taksimetara, kao i stampača sa fiskalnim isečkom.

– Kod nas svi taksimetri identično kucaju, a svim strankama dajemo fiskalne račune.

Broj telefona ovog udruženja je 023.588.888 

Besplatan poziv na broj 0800-200-888

.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh