I love Zrenjanin

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Zelena pijaca Bagljaš“: Kilogram višanja po odličnoj ceni

Nova akcija na tezgama „Zelena pijaca Bagljaš“ obradovaće u subotu ljubitelje višanja, koji će moći da ih kupe po promo ceni. Tako će kilogram ukusnih višanja na njihovim tezgama na bagljaškoj pijaci, koštati 99 dinara.

Pored višanja, kupcima ć euskoro biti ponuđene i sočne trešnje.

visnje
Svaki kupac koji kupi višnje ili bilo koji proizvod, dobiće na poklon glavicu zelene salata. Ova pogodnost ne važi samo za one koji budu lično došli do tri spojene tezge „Zelene pijace Bagljaš“, već i za sugrađane koji se odluče za uslugu besplatne kućne dostave voća, povrća, začina, testenina i ostalih proizvoda.

Kućna dostava vrši se na teritoriji Zrenjanina i Mužlje, a kupci se prilikom poručivanja mogu detaljno raspitati o svim proizvodima i cenama. U vrlo kratkom vremenskom roku, na kućnu adresu dostavljaju im se sveži proizvodi sa Poljoprivrednog gazdinstva Tornjanski koje je vlasnik tezgi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Pored navedenih pogodnosti, rešili smo da ove subote našim potrošačima damo korisne savete o celeru, i zato smo im pripremili mini brošuru o blagodetima celera za zdravlje, na koji način da ga konzumiraju, a tu će biti i jedan recept za ukusnu salatu sa celerom i jabukama, kažu u firmi „Zelena pijaca Baljaš“.

Proizvode je moguće naručiti i dan unapred, a telefonski brojevi dostupni su od 8 do 19 sati. Isporuka na kućnu adresu vrši se u periodu od 15 do 19 sati radnim danima, i od 8 do 14 sati subotom.

Prodajne tezge 804, 805 i 806 nalaze se na bagljaškoj pijaci, a usluga kućne dostave dostupna je pozivanjem brojeva

0600/201-402, 0600/201-403 i 0600/201-404

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh