I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zeka, Elza i „I taxi“ obradovali mališane u Mužlji (FOTO)

Povodom najradosnijeg Hrišćanskog praznika i običaja da pripreme za njega počinju na Veliki petak, zrenjaninska kompanija „I Taxi“ odlučila je da obraduje meštane naselja Mužlja i tim povodom danas je ispred Gomexa u ulici Hunjadi Janoša organizovala lep događaj.

Kako bi na siboličan način obeležila današnji veliki praznik uz animatore za decu (Zeku i Elzu) ova kompanije je delila je farbana jaja u simpatičnoj dekoraciji uz veliku količinu pozitivne energije koju su animatori prenosili najmlađima ali i njihovim roditeljima, bakama i dekama.

Ovo je prvi put da organizujemo ovu akciju. Želja nam je bila da obradujemo najmlađe, izamimo im osmehe i ulepšamo današnji praznik koji slave Hrišćani Katoličke veroispovesti. Za  Veliki petak Pravoslavnog Uskrsa organizovaćemo našu tradicionalnu akciju i tom prilikom ćemo korisnicima I taxi-ja deliti specijalno dekorisana farbana jaja kao mali znak pažnje, izjavio je izvršni direktor komapnije „I taxi“ Zoran Micić.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh