I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zavirili smo u još neuseljene stanove nove zgrade u Zrenjaninu (VIDEO)

Nova stambena zgrada Harmonija koja je izgrađena u neposrednoj blizini centra grada spremna je za useljenje. Zgrada je urađena po najsavremenijim konceptima gradnje, prilagođenim savremenom životu. Sve stambene jedinice su opremljene digitalnom kontrolom i samostalnim upravljanjem po sistemu veštačke inteligencije.

„Hvala vam što ste danas zajedno sa nama. Današnji datum nije slučajno odabran, jer se danas proslavlja Sveti Ilija – Gromovnik. Nalazimo se u Obilićevoj ulici, koja je dobila naziv po jednom od najvećih junaka srpske istorije. Želimo da ispravimo nepravdu koja je ovoj ulici učinjena, kada je presečena na dva dela zbog izgradnje magistrale. Nadamo se da smo, približili Obilićevu ulicu magistrali, i da če ovo biti početak formiranja savremenog bulevara. Mi uvek želimo da povežemo tradiciju sa savremenim graditeljstvom, i sa svim što nude savremeni trendovi i načini građenja. Naš grad je uvek imao izuzetne graditelje, koji su povezivali tradiciju, kulturu i moderne elemente. Mi smo se takođe potrudili da ispratimo to, a sačuvali smo i stari vatrogasni toranj na našem posedu. Gradnja ovog kompleksa trajala je nešto više od dve godine, radi se o investiciji od 3 miliona eura. Zgrada u svom sastavu ima 54 stambene jedinice, i oko 800 metara kvadratnih poslovnog prostora u prizemlju. Stanovi su površine od 40 do 165 metara kvadratnih, ukupna stambena površina je 3500 metara kvadratnih“, istakao je vlasnik i investitor Budimir Jovanović.

PerSu marketi

U sistemu zvučne i termo izolacije, upotrebljena su „REHAU“ polimerna rešenja. Troslojna stakla na prozorima, omogućuju apsolutno odsustvo buke koju prouzrukuju saobraćaj ili bilo koji drugi izvor. Upotrebljena je i „ISOVER“ izolacija, od tvrdo presovane kamene vune, debljine 12 cm.

Zgradu izdvajaju i sledeće karakteristike:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– gasno grejanje

– zasebni kalorimetar i vodomer za svaki stan, što omogućava kontrolu troškova

-svi stanovi imaju inverterske klima uređaje

-sistem za otapanje snega i leda u olucima, sprečava formiranje ledenica

-dodatna rampa za dečija i invalidska kolica

-video nadzor unutrašnjeg i spoljašnjeg dela zgrade, video interfon na ulazu

-senzorsko paljenje svetla u hodnicima.

Posebno se izdvaja peti, povučeni sprat, koji se odlikuje velikim terasama.

Na terasama su ugrađeni grejači za otapanje snega i leda, i ukrašene su led trakama. Opremljene su aluminijumskom pergolom, kojom se može upravljati preko smart sistema, i povezane su sa Google vremenskom prognozom.

U okviru terasa su i bašte ukrašene spororastućim, poluodraslim jedinkama i sistemom „kap po kap“ za navodnjavanje.

Harmonija je osmišljena da pruži komfor, olakša svakodnevnicu i omogući pristup i kontrolu povezanim uređajima u domaćinstvu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh