I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zašto su parfemi na točenje idealan poklon za 8. Mart?

Potražnja za parfemima na točenje poslednjih godina raste, kao i njihova prodaja putem interneta. U taj trend uklopio se i nedavni dolazak poznatog lanca francuskih parfema na točenje u Zrenjanin jer podaci ove radnje pokazuju da potražnja i interesovanje iz meseca u mesec rastu.

Upravo je interesovanje mušterija ono što diktira rad VIDIAN parfimerije u strogom centru grada. Tako je na zahtev ljubitelja parfema u našem gradu ovih dana uvedeno pet novih parfema. Ova parfimerija sada u ponudi ima ukupno 110 različitih ženskih, muških i unisex parfema na točenje, verodostojnih kopija najpopularnijih svetskih brendova.

– Na zahtev mušterija obogatili smo ponudu sa neprolaznim klasicima čiju popularnost ne mogu da ugroze ni neki noviteti koji su se pojavili u 2021. U pitanju su ženski parfemi Just Cavalli (Roberto Cavalli), Gabriela Sabatini (Gabriela Sabatini), The One (D&G), L’imperatrice (D&G), Code (Armani) i muški parfem The One (D&G), kažu u VIDIAN parfimeriji.

PARFEMI NA TOČENJE SU IDEALAN POKLON ZA 8. MART

Često zaboravljamo da su praznici prilika da onim osobama koje nam znače poklonimo najvrednije stvari – pažnju i vreme, pa odlazimo u krajnost skupim poklonima koji u onima koji ih dobiju ponekad izazovu nelagodu i osećaj zaduženosti. Parfemi na točenje su idealan poklon iz više razloga. Najpre, ukoliko ne poznajete dovoljno osobu kojoj želite da poklonite parfem, parfemi na točenje čije mirisne note odgovaraju originalima, mogu biti idealni. Zbog njihove povoljne cene možete kupiti dve ili više različitih mirisnih nota pa čak izabrati dve potpuno različite mirisne note osvežavajući i sladunjavi jer je veća verovatnoća da će se vašoj dragoj osobi bar jedan svideti. Takođe, prednost parfema na točenje jeste to da sami određujete mililitražu. U VIDIAN parfimeriji možete da birate luksuzniju bočicu i pakovanje, ukrasnu, brendiranu kesu i tako napravite potpuno originalan poklon. Uz to, ukoliko imate bojazan da niste potrefili želje drage osobe, kao dodatnu opciju možete uzeti vaučer na željeni iznos i tako pružiti mogućnost izbora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PREDLOG ZA OSMOMARTOVSKI MIRISNI PAKET

Pored parfema na točenje, u ponudi su i parfemski dezodoransi, parfemski piling sapuni I parfimisane sveće. Prednost parfemskih dezodoranasa je ta da ne sadrže agense poput aluminijuma koji mogu da iziritiraju kožu. Dezodoransi su inspirisani mirisnim notama parfema u ponudi. Piling sapuni su interesantni s obzirom da je reč o proizvodu 2 u 1 – spoj parfemskog sapuna i sunđera odlična je kombinacija za aromatični piling kože. Sveće daju poseban doživljaj i mogu se takođe uskladiti sa parfemom po izboru.

 

U SUSRET 8. MARTU – I NEDELJA RADNA

Radno vreme radnim danima:
od 10-14h i od 15-19h
subotom:
od 10-14h

Zbog 8. marta parfimerija će raditi i u nedelju 7. marta, od 10 do 14h

VIDIAN PARFIMERIJA

Gimnazijska 5 (u prolazu), Zrenjanin

060/329-8387

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh