I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Kafe Vremeplov

Zašto, kada i gde piti najbolji čaj u gradu?

Čaj je sigurno jedan od najpopularnijih napitaka za svako godišnje doba. Osim što će vas smiriti, vašem telu pruža savršeno osveženje za ceo dan.

Vremeplov caj

Verovatno niste znali, ali čaj ujutro budi. Osim što osvežava vaš duh i misli, sigurno će vam pokrenuti kreativnost i volju. Upravo zbog toga, najbolji čajevi za dobro jutro su crni, zeleni i šipkov čaj. Ako ga odlučite popiti u podne, čaj će vas opustiti i olakšati varenje hrane. Čaj uveče opušta od napornog dana, umiruje, uspavljuje, daje osećaj mira i zadovoljstva, te osigurava bolji i mirniji san.

Zimi greje i ispunjava duge večeri, a leti osvježava i smanjuje znojenje, a najbolje od svega jeste to što nema napitka, koji se jednostavnije sprema od čaja!

Vremeplov

Kafe Vremeplov, koji se nalazi kod velkog parkinga na „Prevlaci“, nudi veliki izbor „dolcezza“ čajeva, po pristupačnim cenama. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

vremeplov kafe zrenjanin 3

Čajevi vrhunskog kvaliteta uz poštovanje stogih standarda pripreme omogućavaju nam da Vam ponudimo šoljicu savršenog napitka.

Kada je hladno naš čaj će vas ugrejati.

Ako vam je prevruće rashladiti,

Ako ste tužni oraspoložiti,

Ako ste uzbuđeni, umiriti….

Postoji još mnogo razloga, zbog kojih biste mogli popiti šoljicu punu ukusa, dođite da ih otkrijemo zajedno – poručuju iz kafea „Vremeplov“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh