I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zašto je Padrino IDEALAN PARTNER za ugostitelje u Zrenjaninu?

Šest meseci nakon dolaska u Zrenjanin, PADRINO dostava isprofilisala se kao brza, pouzdana i profesionalna služba. Zrenjaninci su dobili dostavnu službu koja je na raspolaganju radnim danima i vikendom od 8 do 03h posle ponoći, a ugostitelji su dobili pouzdanog spoljnog saradnika.

Brojni restorani i kafići rešili su veliki problem sklapanjem saradnje sa Padrino dostavom. Mnogi nisu imali mogućnost da plaćaju osobu koja bi samo vršila dostavu, naročito tokom najtežih perioda pandemije kada je dostava hrane bila jedina opcija. Tada su vlasnici ugostiteljskih objekata uvideli prednosti službe koja može da podrži koncept njihovog rada – profesionalnu dostavu toplog obroka na kućne adrese Zrenjaninaca.

Saradnji sa profesionalnom dostavnom službom obradovali su se i oni koji, uprkos potrebi i interesovanju građana, nisu imali mogućnost da sami dostavljaju hranu van Zrenjanina. Padrino dostava je ponudila pokrivenost svih gradskih naselja i okolnih sela.

PREDNOSTI KORIŠĆENJA PROFESIONALNE DOSTAVNE SLUŽBE

Oni koji se i dalje oslanjaju na sopstvene kapacitete a u tome ne pronalaze računicu, u svakom trenutku mogu da se oslone na kapacitete Padrino dostave. Dogovor sa Padrino menadžmentom se brzo uspostavlja i saradnja počinje već narednog dana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Šta donosi saradnja sa dostavnom službom Padrino?

– Eliminišu se svi problemi i troškovi vezani za vozni park – Padrino u svakom momentu ima dostupna i ispravna vozila (automobili i motori)
– Rešava se problem nedostatka radnika u lokalu. Profesionalna dostavna služba preuzima posao dostavljača i garantuje dostupnost od početka do kraja radnog vremena (radni dani i vikend od 08-03h)
– Dostavljači dolaze po hranu u roku od 15 minuta od poziva ugostitelja a isporuka na kućne adrese se, u proseku, izvrši u roku od 30 minuta (od poziva ugostitelja), u špicevima najduže do 45 minuta
– Na raspolaganju su sve mogućnosti plaćanja. Dogovor se pravi u obostranu korist
– Profesionalnu uslugu i stabilan partnerski odnos

Na kraju, ono što treba da bude važno i za građane i za ugostitelje jeste činjenica da je u gradu na raspolaganju profesionalna služba koja 7 dana u nedelji pokriva veliku teroriju (Zrenjanin i sva sela) i da se nijedna dostava nikada ne odbija. Bez obzira na vremenske uslove, količinu posla ili složenost zahteva naručioca, odlika koja izdvaja Padrino službu jeste upravo izvršavanje apsolutno svake zakazane dostave.

Ugostitelji zainteresovani za saradnju mogu da se jave na broj 069/8300-150

SVE O NAČINU I CENI DOSTAVE:  PADRINO DOSTAVA ZRENJANIN

Dostava – poručivanje: 069/8300 150

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh