I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zasijala i prelepa bašta etno restorana u centru grada (10 SLIKA)

Restoran Petrovgrad, koji se nalazi u Savezničkoj ulici, za veoma kratko vreme, manje od godinu dana izgradio je imidž restorana sa ukusnom hranom i povoljnim cenama.

etno restoran basta 00007

Enterijer i eksterijer, ali i nova letnja bašta naklonjeni su etno stilu, prijatna muzika Garavog sokaka, Zvonka Bogdana i drugih pesama u pozadini doprinose kompletnom doživljaju.

etno restoran basta 00006

Kada se udruže dva rođena brata koji su svoj život posvetili ugostiteljstvu, onda nastaje jedna lepa gurmanska saga pod nazivom restoran „Petrovgrad“.

etno restoran basta 00005

Proveo sam skoro tri decenije radeći u brojnim restoranima kod nas, na primoriju, u Temišvaru i trenutno smo svo svoje iskustvo sa puno ljubavi pretočili u mali restoran Petrovgrad, priča za naš portal vlasnik i glavni kuvar Branislav Nenin.

etno restoran basta 00009

U letnjem periodu, kada se zateknete u centru grada, sa gostima koji nisu iz Zrenjanina, ovaj restoran je pravo mesto da turistima prezentujekte kvalitetne specijalitete sa naših prostora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

etno restoran basta 00004

Ukoliko odlučite da posetite topli ambijent, za početak bićete oduševljeni veličinom porcija, a zatim i načinom pripreme svakog jela, kao i načinu na koje se isto servira.

etno restoran basta 00003

etno restoran basta 00002

etno restoran basta 00001

etno restoran basta 00011

Posetite ovaj restoran već danas. Uvereni smo da se nećete pokajati.

KUVAR JE SKORO TRI DECENIJE, A SADA JE OTVORIO SVOJ RESTORAN

Restoran Petrovgrad Zrenjanin

Slike specijaliteta ovog restorana, kao i priču o njihovom kuvaru koji je nakon tri decenije iskustva otvorio svoje mesto gde demonstrira kulinarske veštine, pročitajte ovde.

Restoran Petrovgrad kamin

Restoran Petrovgrad se nalazi u Savezničkoj ulici broj 1, a kako je reč o malom mestu sa dušom od svega nekoliko stolova, poželjno je pozvati i napraviti rezervaciju jer se već sada dešava da zafali mesta u vreme ručka.

Rezervacije na 064.66.30.942

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh