I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Jela sa roštilja – Stara zanatlija: „Zanatlijska fontana“ bez konkurencije

Da Zrenjaninci znaju da prepoznaju kvalitetne proizvode pokazalo se i na primeru restorana „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“. Vrlo brzo pročulo se za izvrsnu Gurmansku i Zanatlijsku punjenu pljeskavicu, a ovih dana priča se i o Zanatlijskoj fontani koja je od nedavno u ponudi ovog restorana u naselju 4. Juli. Pored Zanatlijske fontane, svoje mesto u meniju dobiće još nekoliko novih jela sa roštilja.

– Proširili smo ponudu i uvodimo nekoliko novih proizvoda koje smo osmislili na osnovu predloga korisnika. Gledamo da uvek, pre svake izmene u meniju i uvođenja novih proizvoda, pitamo Zrenjanince za mišljenje i izbor, jer na kraju krajeva, oni dolaze ovde svakog dana i red je da kažu šta bi voleli da pripremamo, navode u objektu „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“.

Tako će se u ponudi uskoro naći:

Gurmanski oval 1.5kg
Punjeni pileći ražnjići
Zanatlijska fontana
Punjena rolovana vešalica u somun kifli

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zanatlijska fontana, čini se, biće jedinstveno jelo tog tipa u gradu. U njen sastav (350 g) ulaze: pljeskavica, vešalica, belo meso, batak, sir, somun. Cena Zanatlijske fontane je 350 dinara.

KVALITET HRANE NA PRVOM MESTU

Pored dobrog odnosa sa mušterijama koji konstantno unapređuju, puno truda ulažu u kvalitet pripreme jela. Zbog Gurmanske pljeskavice koja je punjena sirom, uvaljana u kačkavalj i slaninu, i koja se služi u toplom somunu, ovde dolaze mušterije iz svih gradskih naselja.

– Čime se još vodimo u građenju odnosa sa mušterijama? Definitivno kvalitetom hrane. Kada smo otvorili objekat nije bilo dileme u tome da li ćemo ići na kvalitet ili na brojnost proizvoda. Odlučili smo se da imamo ograničen broj proizvoda, ali da to uvek bude sveže, u svako doba dana, od kvalitetnog mesa, i da se priprema pred mušterijama, ili da ih sačeka toplo kada dođu po porudžbinu. Isto je i kada im jelo donosimo na kućnu adresu. Ulažemo trud da kvalitet bude viši, da Zrenjaninci znaju da i danas i za tri meseca, za godinu dana, ovde mogu da pojedu jednako dobru pljeskavicu kakvu smo imali i prvog dana, dodaju u ovom restoranu.

Posebne pohvale u ovom objektu dobijaju za meke i tople somune koji se peku ispred mušterija. Osim što se u njima služe fenomenalne pljeskavice, i uz svaku kilogramsku porudžbinu ovde će vam pripremiti dva sveže pečena somuna, luk i pomfrit.

MESNI OBROK ZA 20 OSOBA PO CENI OD 5.290 DINARA

Tokom perioda slava i novogodišnjih praznika restoran „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“ ponudio je mesni „paket“ od 6 kilograma za 20 osoba. Zbog velikog interesovanja građana, ova ponuda će biti dostupna i u narednom periodu, pogodna za proslave i druge vrste događaja. Mesni paket košta 5.290 dinara i sadrži:

1.5 kg ćevapa
1.5 kg roštiljske kobasice
1 kg ražnjića
1 kg belog mesa
1 kg svinjskog vrata
(za 20 osoba)

ZANATLIJSKI ROŠTILJ OD NEDAVNO DOSTUPAN I MUŽLJANCIMA

Zanatlijski roštilj i pite ispod sača mogu da se poruče pozivanjem broja 060/099 38 07 a isporuku na kućnu adresu u najkraćem roku vrši servis „Hrana na brzaka“. Dostava za jedno jelo, na primer – poručenu punjenu pljeskavicu, biće izvršena najduže za 30 minuta do sat vremena, a usluga dostave košta 120 dinara. Za količine preko kilogram, dostava je besplatnaDostava se obavlja na teritoriji celog Zrenjanina uključujući i industrijsku zonu, a od nedavno i na teritoriji Mužlje, i to u periodu od 10 do 22h svakog dana.

USKORO I SLATKE MANTIJE

Veliki broj sugrađana koji dolazi lično u objekat u Ulici Laze Kostića, upoznat je sa činjenicom da se „Jela sa roštilja – Stara zanatlija“ nalazi uz lokal „Pite ispod sača“.

– Tokom zimskog perioda najtraženije su pita sa kiselim kupusom i kolenicom, pita sa pečenim paprikama i sirom i pita sa belim mesom, kačkavaljem i pavlakom. Koliko god tepsija ispečemo – uvek se traži još, kažu nam u lokalu „Pite ispod sača“.

Šuška se ovih dana da će se u toku februara u ponudi naći mantije sa Plazmom i eurokremom.

Sve o pitama ispod sača saznajte OVDE

RADNO VREME I KONTAKT

Redovno radno vreme

  • radnim danima i subotom od 9-23h
  • nedeljom objekat ne radi

„JELA SA ROŠTILJA – STARA ZANATLIJA“ I „PITE ISPOD SAČA“ nalaze se na adresi

ULICA LAZE KOSTIĆA 21, ZRENJANIN

060/099 38 07

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh