I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • Univer export
 • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zamena stakla – displeja na mobilnom telefonu (BLOG)

Zamena stakla – displeja na mobilnom telefonu često je neprijatan proces. Osim što ste znatno oborili vrednost svom telefonu i pričinili evidentnu štetu, pored svih obaveza morate da pronađete i dobrog servisera koji će vam zameniti ekran na mobilnom telefonu uz nadu da će cena ove usluge, ali i brzina iste biti odgovarajuća.

zamena displeja ekrana na mobilnom telefonu

POUZDAN SERVIS MOBILNIH TELEFONA U NOVOM SADU

Tragom dobrih preporuka, put nas navodi na servis mobilnih telefona Phone4U koji se uspešno već nekoliko godina bavi servisom mobilnih telefona, a usluga po kojoj su posebno poznati Novosađanima i Zrenjanincima

Kako sačuvati ekran mobilnog telefona od loma?

Servis mobilnih telefona Phone4U : Kada kupimo novi mobilni telefon najbolje ga je zaštiti odmah po kupovini sa raznim futrolama i kaljenim staklima koja su svuda dostupna, i to je jedan od najboljih načina kako sačuvati ekran mobilnog telefona od loma. Naravno sve ovo nekada nije dovoljno i može se desiti da pored svega toga zobg pada ili pritiska ekran mobilnog telefona pukne

Kako se menja displej na telefonu – zamena ekrana na mobilnom telefonu?

Servis mobilnih telefona Phone4U : Danas postoji više načina kako se menja displej na mobilnom telefonu jer zavisi od toga da li ekran i touch screen rade ili ne rade posle loma. Ukoliko je slomljeno samo staklo onda možemo da uradimo reparaciju tj. zamenu slomljenog stakla na mobilnom telefonu gde je cena dosta niža od slučaja kada mora da se radi zamena ekrana na mobilnom telefonu zbog nefunkcionalnosti touchscreen-a ili displeja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Polomljen ekran na mobilnom telefonu – kolika je cena koju moramo da platimo?

Servis mobilnih telefona Phone4U : Ako smo vec dosli u situaciju da imamo polomljen telefon na mobilnom telefonu, moramo znati sta treba zameniti da bi znali kolika je cena koju moramo da platimo. Bez obzira da li radimo zamenu slomljenog stakla ili zamenu ekrana cena varira od modela do modela zbog zbog različitih tehnologija koje se koriste prilikom proizvodnje ekrana (LCD, Super Amoled, OLED, zakrivljeni ekrani, ekrani sa FORCE TOUCH tehnologijom).

Pojasnite nam razliku – kada se radi zamena displeja a kada zamena touch ekrana?

Servis mobilnih telefona Phone4U : Jako je bitno shvatiti kada se mora da se radi zamena kompletnom ekrana a kada slomljenog stakla.

Ukoliko displej ima mrtve piksele, fleke po ekranu ili prosijanja tada ne može da se radi reparacija, i mora se menjati ceo ekran, a ako je ceo funkcionalan i svaki piksel na ekranu radi tada moze da se radi reparacija stakla.

Nabrojte nam najtraženije usluge u vašem servisu mobilinih telefona?

Servis mobilnih telefona Phone4U : Najtraženije usluge u našem servisu mobilnih telefona su :

 • zamena stakla na telefonu
 • zamena ekrana na mobilnom telefonu
 • zamena baterije na mobilom telefonu
 • zamena konektora punjenja 
 • otključavanje mobilnih telefona 

Naravno radimo i sve ostale vrste servisa na mobilnim telefonima i tablet uredjajima i pokušavamo da uslugu visokog kvaliteta našim korisnicima odradimo po najboljoj ceni.

Polomljen ekran – displey na mobilnom telefonu može biti zamenjen za jedan dan?

Servis mobilnih telefona Phone4U : Kada govorimo o zameni polomljenog ekrana na mobilnom telefonu najčešće se odradjuje u istom danu, ili najkasnije sutra, tako da displej na mobilnom telefonu može biti zamenjen za jedan dan ili najčešće u istom danu.

Kada govorimo o zameni stakla na telefonu ćete morati da sačekate od dva sata (što je slučaj za iPhone 6), 5-6 sati za iPhone 7 i iPhone 8, do tri dana koliko je potrebno da se uradi zamena slomljenog stakla na zakrivljenim mobilnim telefonima (Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, S7 edge, Note 8…).

SERVIS MOBILNIH TELEFONA NOVI SAD

Phone4u – servis mobilnih telefona 

KONTAKT

RADNO VREME:

 • Radni dan 10:00 – 20:00
 • Subota 10:00 – 14:00
 • Nedelja Ne radimo

TELEFON:
063/7-888-188

 

Otkup gvožđa
Kremanska voda
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh