I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Koristan savet: Uz pomoć ovog dodatka sačuvajte displej na telefonu

Svesni smo da se danas gotovo svi pametni telefoni sastoje skoro u potpunosti od ekrana i da su svojim funkcijama pružili mogućnosti kojima menjaju čak i računare u različitim situacijama.

Kako je njihova primena česta, telefoni nam stalno kruže po džepovima i u brzini korišćenja svakodnevno postoji rizik od toga da nam uređaj ispadne, a prilikom pada da se i ošteti. Najčešće oštećenje prilikom pada jeste lom stakla ekrana ili kvar displeja.

Budući da zamena ekrana nije jeftin proces, jer ekran zauzima dobar deo samog uređaja, pitali smo servis SK Mobile za savet kako da sprečimo lom ekrana i zaštitimo naše telefone.

Svima nam se dešava da nam telefon ispadne u brzini vađenja iz džepa ili prilikom vraćanja telefona u džep, da nekad sednemo na njega ili da nam padne sa stola ili kreveta, ali ono što je važno jeste način na koji ćemo zaštiti mobilni uređaj tako da rizik od bilo kakvog oštećenja svedemo na minimum, poručili su iz servisa SK Mobile.

SK Mobile: ˝Lom ekrana je najčešći kvar koji se donosi u servis˝

Ekran pre i posle zamene

Kako iz pomenutog servisa navode, lom ekrana je problem sa kojim se Zrenjaninci najčešće javljaju, te iz tog razloga predlažu lepljenje zaštitnih stakala, jeftin dodatak koji će nam svakako pomoći i definitivno smanjiti rizik od oštećenja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jednostavno i jeftino svi možemo zaštiti naše telefone, lepljenjem zaštitnih stakala, zato bolje sprečiti nego lečiti, dodali su.

Akcija u decembru – uz svaku zamenu ekrana dobija se gratis zaštitno staklo.

Servis ˝SK Mobile˝  nalazi se u Gimnazijskoj 6, a kontakt telefoni za sve informacije su:

0606028002 i 0605527225

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh