I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zakažite besplatan pregled zuba u ordinaciji „Mikroskop“

Stomatološka ordinacija „Mikroskop“ otvoriće svoja vrata u subotu za besplatne preglede onih pacijenata koji imaju problem sa nepravilnim položajem zuba. Ovo je prilika da deca, ali i odrasli, u periodu od 9 do 13 časova, razgovaraju sa doktorkama Verom Tapado i Kristinom Vicko koja će za ovu priliku doći iz novosadske ordinacije „Orto4u“, i dobiju smernice šta može da se uradi u pravcu ispravljanja zuba.

Danas se zna da je, bez obzira na uzrast i godine, moguće ispraviti svaki zub koji je nepravilno izrastao i postaviti ga u pravilan položaj. Sve je veći broj odraslih koji nise fiksne proteze za ispravljanje zuba, pa će doktorke davati odgovore na sva pitanja o vrstama proteza, održavanju, dužini nošenja, ceni i ostalom. Pored fiksne proteze postoje i druge tehnike u stomatologiji kojima se položaj zuba može ispraviti.

– Pretpostavljam da šira javnost nije svesna koliki je procenat dece i odraslih ljudi sa nepravilnim položajem zuba u Zrenjaninu. Pogrešno je tumačenje da je reč o isključivo estetskom problemu. Svaki stomatolog će vam reći da nepravilan položaj zuba vremenom donosi druge probleme. Ispravljanjem zuba utičemo na smanjenje karijesa kao i ostalih parodontalnih oboljenja, kaže dr Vera Tapado, vlasnica ordinacije „Mikroskop“.

Doktorki Kristini Vicko, specijalisti stomatologije, ovo će biti prvi susret sa pacijentima u Zrenjaninu. Za prvo viđenje ona je poručila:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Poziv koji upućujemo Zrenjanincima, usmeren je na sve osobe bez obzira na godine, s obzirom na to da se nepravilan zagrižaj može korigovati i u srednjim pa i kasnijim godinama. Razlika je u aparatu koji će se primeniti. Mobilni aparati se koriste u toku rasta deteta, kada dete ima takozvanu mešovitu denticiju, odnosno prisustvo mlečnih i stalnih zuba. Kada je rast završen, a svi stalni zubi iznikli, primenjujemo fiksni ortodontski aparat u cilju preciznih pomeranja zuba, postizanja optimalnog zagrižaja i estetike lica i osmeha. Prva konsultacija uključuje klinički pregled zuba i vilica, prilikom čega se pacijenti mogu upoznati sa svojim slučajem. Za preciznu dijagnozu i dalji tok lečenja neophodno je uzeti otisak zuba (izraditi gipsani model), uraditi fotografije i rtg snimke. Prilikom prve posete uz klinički pregled moguće je odraditi uzimanje otisaka i fotografija lica i zuba, što je prvi korak dijagnostike. Analiza svih podataka omogućuje da se napravi pravilna procena i osmisli plan lečenja, kaže dr Vicko pozivajući Zrenjanince da iskoriste ovu priliku

BESPLATAN PREGLED koji organizuje Stomatološka ordinacija „Mikroskop“ za sve koji imaju problem nepravilnog položaja zuba biće održan 2. novembra u toj ordinaciji koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 27/22.

Zbog ograničenog vremena, potrebno je da se zainteresovani prijave do 1. novembra do 18 časova, pozivanjem broja

063 70 64 095

NOVI SAJT STOMATOLOŠKE ORDINACIJE „MIKROSKOP“

Stomatološka ordinacija „Mikroskop“ od nedavno ima svoj sajt koji obiluje mnoštvom korisnih informacija, ali daje i mogućnost kontakta sa dr Verom Tapado. U galeriji fotografija mogu se videti radovi nakon pružanja usluge ugradnje implanata, postavljanja fiksne proteze i ostalog. Adresa sajta je http://ordinacijamikroskop.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh