I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

HALKBANK: Zaboravite na čekanje u redovima uz SmartHALK

Naš HALKBANK tim zna da je vreme naših klijenata danas najvrednija valuta. Slobodno vreme čuvamo za porodicu i prijatelje, a obaveze u banci stremimo da završavamo što brže i lakše.

Uz SmartHALK, to je moguće čak i u udobnosti svog doma.

Svim članovima HALKBANK porodice, Banka je ponosna da predstavi SmartHALK – aplikaciju koja pruža sve pogodnosti elektronskog bankarstva. Osećaj sigurnosti, stabilnost i lakoća su inovativne karakteristike bankarskih usluga, te su one bile ključne u izradi SmartHALK-a.

SmartHALK elektronska i mobilna aplikacija omogućava uvid u stanje računa, plaćanje i prenos sredstava s računa na račun, lokacije najbližih bankomata i brojne druge pogodnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SmartHALK možete preuzeti na Google Play i Apple Store-u, uz samo jedan klik. Savremene i unapređene usluge predstavljaju magiju tehnologije – koja pomaže da se posvetite stvarima koje volite.

 

U našoj filijali na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića 17, Zrenjanin, svakog radnog dana vrata su Vam širom otvorena, a možete nam se i javiti besplatnim pozivom Kontakt centra na 0800/100-111, poručuju iz Halkbank.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh