I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Mini sajam zapošljavanja u okviru „ZRBIZNET“-a

Nova privredna manifestacija u našem gradu, pod nazivom “ZRBIZNET”, održaće se 29. i 30. septembra u hali “Medison”.


Organizatori ove manifestacije, Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin, pozivaju sve zainteresovane sugrađane da svojim prisustvom upotpune ovaj događaj.

Privredne manifestacije, susreti i sajmovi, od velikog su značaja za preduzeće i preduzetnike, ali i za lokalno stanovništvo koje može iskoristiti različite benefite ovakvih susreta, upoznati se sa privrednom svog regiona, radovima lokalnih zanatlija, učestvovati na sajmu zapošljavanja, posetiti izložbe auto centara i slično.

-Pozivamo građane koji su u potrazi za zaposlenjem da odvoje svoje vreme i posete nas 29. i 30. septembra jer im se pruža prilika da u okviru mini sajma zapošljavanja stupe u kontakt sa potencijalnim poslodavcima, kao i da predaju svoje radne biografije istima, kažu organizatori.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Generalni pokrovitelj manifestacije “ZRBIZNET” je trgovinski lanac DTL, partneri su OTP banka i UNIQA osiguranje, a prijatelj manifestacije je Societe Generale banka.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh