I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Wonder Gym: Super moderna teretana, grupni programi i još mnogo toga

Zrenjaninci su ovog leta dobili novo mesto za vežbanje, Fitness & Health club Wonder Gym u BIG Shopping centru.


U  komfornom prostoru korisnicima su na raspolaganju fitnes klub, dve sale za grupne treninge, sauna, masaža i kafe sa protein barom.

Fitness & Health club Wonder Gym se odlikuje modernim dizajnom i opremom, koja je u rangu najboljih svetskih teretana. Teretana je pogodna za treninge snage, cardio treninge i za funkcionalne treninge.

Wonder Gym nudi programe za decu, početnike, rekreativce, penzionere i profesionalne sportiste…
VAŠE ZDRAVLJE NAM JE VAŽNO

U skladu sa uredbom Vlade Srbije teretana je preduzela sve mere zaštite za svoje korisnike, kao što je korišćenje: dezobarijere, provetravanjem svih prostorija i dezinfekcijom svih radnih površina, opreme, sprava i drugih rekvizita za vežbanje nakon svake upotrebe.

Prilikom ulaska korisnika vrši se dezinfekcija sa preparatom na bazi 70% alkohola. Svi zaposleni koriste ličnu zaštitnu opremu tokom celokupnog radnog vremena.

IZABERI ČLANARINU KOJA TI NAJVIŠE ODGOVARA

Wonder Gym nudi različite programe i članarine kako za decu, početnike, rekreativce, penzionere tako i za profesionalne sportiste. Sve varijante i cene možete pogledati na ovom LINKU.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

NOVO!

Wonder Gym poklanja svaku treću članarinu gratis, novim članovima!

POPULARNI PROGRAMI

Wonder Gym ima dve sale za grupne treninge: Yellow i Iron salu. U njima se održava dnevno 8 različitih grupnih programa, kao što su: Body Forming, Body Toning, Pilates, Zumba, HIIT, TRX, CrossBox, Stretching.

BODY FORMING

Body Forming je Aerobic srednjeg intenziteta i namenjena je zdravim ženama svih starosnih doba. Ubrzava sagorevanje naslaga i vraća dobru kondiciju jer sadrži aerobni deo treninga.

PILATES

Nijedan drugi sistem vežbi nije toliko nežan prema vašem telu, istovremeno ga izlažući napornom treningu. Mnoge vežbe se izvode u sedećem položaju i manje su intenzivne.

HIT

HIIT trening (High Intensity Interval Training) je u suštini intervalni trening, znači da se radi niz kratkotrajnih, intenzivnih kardio serija sa aktivnom pauzom.

Treninge drže profesionalni instruktori.

KUNDALINI JOGA

Kundalini Joga je drevna tehnika koja potiče iz loze „kraljevske“ yoge i predstavlja sveobuhvatni sistem yogijske prakse koji se ne fokusira samo na fizičku kondiciju, disanje i meditaciju već se bavi i humanologijom, holističkim načinom života, tehnologijom svetog zvuka (mantri), manifestacijom i suptilnom svešću. Kundalini yogu mogu praktikovati svi bez obzira na starosnu dob, predhodno znanje i iskustvo.

Časove vodi KRI certifikovani instruktor Kundalini yoge.


RADNO VREME

PONEDELJAK – PETAK
07:00 – 23:00

SUBOTA
08:00 – 20:00

NEDELJA
09:00 – 16:00

KONTAKT

Instagram

Facebook

Telefon : 023 3100 180

Otkup gvožđa
Kremanska voda
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh