I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Wonder Gym proglašen za najbolji novi fitness centar u Srbiji

Wonder Gym je novi, po mnogo čemu drugačiji fitness centar u Zrenjaninu, koji se pozicionirao u Big Shopping centru, sa fitness konceptom kakav se teško pronalazi i u najvećim svetskim metropolama.

Vlasnik Wonder Gym – a, Milan Kondić (u sredini) dobio je nagradu na današnjoj svečanosti Saveza za fitnes i rekreaciju

Spoj dizajna prostora, vrhunske opreme i profesionalne usluge stručnog osoblja, donose jedinstveni doživljaj treninga. Treninga kojem ćete se uvek vraćati, u prostoru kojem ni najveći protivnici vežbanja u zatvorenom neće pronaći nedostatak, sa kvalitetom usluge koja nadmašuje očekivanja.

Sve navedeno su prepoznali i čelnici Saveza za fitnes i rekreaciju Srbije, koji su na današnjoj, tradicionalnoj svečanosti za kraj godine, održanoj u Beogradu, proglasili Wonder Gym za najbolji novi fitness centar u Srbiji.

Milanu Kondiću, vlasniku Wonder Gym – a, uručena je nagrada na današnjoj svečanosti, a tom prilikom se zahvalio i rekao da je ovo samo početak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Uspeli smo u teškim uslovima, koje je donela ova 2020. godina, da opstanemo i razvijemo našu priču. Nečemo stati na tome, već sada planiramo da proširimo prostor i spektar naših usluga – istakao je Milan Kondić.

On je dodao da je ovako veliki projekat izazvao sumnju kod dela javnosti u Zrenjaninu.

– Možda su nam i takva “upozorenja”, uz našu ogromnu ljubav prema sportu i rekreaciji, dala snagu da pokažemo da Zrenjanin zaslužuje da ima ovako moderan fitness centar. Danas smo mi fitness centar, koji je prepoznat u celoj Srbiji po kvalitetu. Posebno nas raduje činjenica da smo postali mesto okupljanja velikog broja mladih ljudi, koji su svojom pozitivnom energijom i izgradili ono što nas odvaja od drugih.

– Zrenjanin je sportski grad, koji ima veliko sportsko srce. Poručio bih sugrađanima da se bave sportom i rekreacijom, da vode računa o svom zdravlju i da svi zajednički, kroz odanost i ljubav prema gradu, Zrenjanin uvek činimo posebnim – zaključio je Milan Kondić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh