I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Otvoren je „Walter“ – mnogi Zrenjaninci već su probali specijalitete [FOTO]

Dugo očekivano otvaranje zakazano za ponedeljak 16. jul od 17h danas je ipak poranilo. Osoblje novog ugostiteljskog objekta Walter – Sarajevski ćevap prve ljubitelje „Sarajevskog ćevapa“ zbog velikog interesovanja uslužilo je već od 14h.

Veliki broj sugrađana je tokom celog dana nestrpljivo čekao otvaranje, te smo se odlučili da otvorimo par sati ranije kako bi izašli u susret svima koji su bili nestrpljivi da probaju, poručili su iz novog Waltera.

Lokal je podeljen u dva segmenta, na letnju baštu i moderan enterijer u unutrašnjem delu. Svežinu iznutra obezbeđuje kvalitetna ventilacija i izuzetna klimatizacija. Kuhinja je opremljena po najvišim standardima sa ciljem da se u ovom lokalu služi besprekoran kvalitet mesa.

Već u prvim satima rada uprkos visokim temperaturama zatekli smo ispunjen lokal, a prema rečima osoblja nekoliko stotina Zrenjaninaca je već probalo i pohvalilo specijalitete.

Cene su takođe oduševile mnoge koji su među prvima posetili Walter.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovo meso je zaista kvalitetno i cene su izuzetno pristupačne. Za 22o dinara koliko iznosi 5 ćevapa u somunu prilično sam se najeo, a kvalitet mesa je odličan, istakao je Bojan M. jedan od prvih gostiju.

Drago mi je da je jedan ovakav lokal otvoren u Zrenjaninu. Vidi se da je u pitanju ozbiljan pristup i pravo da vam kažem ne znam šta bih pre probao sa ovog menija. Lepo je kad se nešto novo otvori i ne iznenade nas visoke cene, istakao je Željko P. jedan od gostiju.

Restoran Walter se nalazi u Pupinovoj ulici pored glavne pošte.

RADNO VREME WALTER ZRENJANIN

Radno vreme je od 09h do 00h svakoga dana osim nedelje kada radni dan počinje u podne i završava se takođe u 00h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh