I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Vredni dobici u Nagradnom foto konkursu „Pošalji Eduselfie“

Centar za edukaciju „Big Ben“ pokrenuo je nedavno novi nagradni foto konkurs „Pošalji EDUSELFIE i osvoji vredne nagrade“ sa ciljem da se promovišu prave vrednosti poput učenja, čitanja, sviranja, didaktičkih igri.

Akcija se odvija na društvenoj mreži Fejsbuk, a već sada ima podršku velikog broja roditelja koji pored redovnog obrazovanja, teže ka tome da decu uključe i u neke od vannastavnih kreativnih aktivnosti u našem gradu.

edu-selfie

– Smatramo da bi u gradu kakav je Zrenjanin trebalo da ima više događaja i aktivnosti koji motivišu decu, podstiču razvoj njihovog znanja. Želeli smo da jednom akcijom uključimo i roditelje i njihove mališane da budu kreativni i da ovom nagradnim konkursom dobijemo kolaž fotografija na kojima deca vredno rade ono što najviše vole. Centar „Big Ben“ će tokom cele godine obeležavati 10 godina rada, i ovo je samo jedna u nizu akcija koje ćemo uraditi. Pored škole stranih jezika, naš centar je u 2015. godini postao jedini licencirani predstavnik u Zrenjaninu za sprovođenje razvojno-obrazovnog programa Mentalne aritmetike SuanPan. Prve grupe su krenule početkom decembra, a zbog velikog interesovanja otvoren je još jedan upisni rok čiji časovi kreću13. februara. Broj mesta je ograničen, a naredni – redovni upisni rok je tek u septembru. U toku je i kurs za engleski i nemački jezik za koji standardno vlada lepo interesovanje, kažu u Centru „Big Ben“.

Nagradni foto konkurs odvija se na stranici „Big Ben Zrenjanin“, gde se nalaze i sledeće propozicije za učešće:
1 . Stranicu je potrebno najpre „lajkovati“
2. Podelite post o Nagradnom foto konkursu čime ovaj sadržaj prikazujete i vašim prijateljima
3. Pošaljite fotografiju deteta koje razvija svoje vijugice (uči, čita, crta, sklapa kocke…) u inbox, a administratori će nakon toga fotografiju objaviti na stranici i tagovati onog ko je istu poslao.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

edu-selfie1

Učešćem u ovoj nagradnoj igri mogu se ostvariti lepe nagrade:
1 . nagrada porodični SPA dan u Morahalom banji
2. nagrada20% sniženja cene za pohađanje kursa mentalna aritmetika SuanPan
3. nagrada 20% sniženja cene za pohađanje kursa engleskog ili nemačkog jezika po izboru

Nagradni foto konkurs traje od 15.01. do 30.01.2016., a proglašenje pobednika biće 31.01.2016. na Fejsbuk stranici „Big Ben Mentalna aritmetika SuanPan“.

Dodatne informacije o programu Mentalne aritmetike SuanPan i kursevima stranih jezika pročitajte na stranici www.bigben.edu.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh