I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Vredne nagrade, sajam zapošljavanja i zabavan program za građanstvo na „ZrBizNet“-u

Desetak dana ostalo je do početka druge po redu Međunarodne privredne manifestacije „ZrBizNet“ koja će biti održana u Hali „Medison“. Tokom tri manifestacijska dana, u periodu od 20. do 22. septembra, u izlagačkom delu učestvovaće više od 100 domaćih i inostranih izlagača, biće organizovan niz korisnih i stručnih predavanja i prezentacija, a organizatori – Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin, grad Zrenjanin, Regionalna privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika, pripremili su i zanimljive sadržaje za sugrađane svih generacija.

Događaji će se paralelno odvijati u Hali „Medison“ i u Karađorđevom parku. Građani će, ukoliko ih zanimaju stručna predavanja i prezentacije, jednako moći da im prisustvuju baš kao i poslovni svet kojem će ovo biti primarna stvar. Međutim, neće pogrešiti ni ukoliko se opredele za opuštanje uz neki zabavan sadržaj. Tako će, recimo, u četvrtak i petak (20. i 21. septembar), moći potpuno besplatno da isprobaju kako funkciniše virtuelna realnost, da pogledaju kako se proizvode određeni artikli, kako radi 3D štampač, da se upoznaju sa ponudom stanova u izgradnji, ili da posete neko od predavanja i sadržaja koji se organizuju na štandu ženskog preduzetništva.

Poslednjeg dana sajma, 22. septembra, biće organizovan Sajam zapošljavanja, koji će biti koristan kako za nezaposlene, tako i za privrednike koji se suočavaju sa nedostatkom kadrova.

U KARAĐORĐEVOM PARKU ZANATLIJE, GASTRONOMSKI UŽITAK I DEČIJA PIJACA

Pored programa u Hali, u Karađorđevom parku će se za to vreme takođe odvijati zanimljiv program. Zanatlije iz cele Vojvodine predstaviće svoje ručno rađene proizvode, uz „živu“ muziku i degustaciju nekoliko vrsta jela, koja će pripremati Zrenjaninci i gosti manifestacije koji će doći iz različitih krajeva Srbije. Poseban program očekuje najmlađe u subotu, 22. septembra, kada će moći da učestvuju u prvoj Dečijoj pijaci. Biće tu i pratećih zabavnih sadržaja poput crtanja karikatura, crtanje po licu, modne revije sportske opreme, nastupa horova i plesnih grupa, promocije Noći istraživača i ostalog.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

VREDNE NAGRADE ZA POSETIOCE

Za posetioce „ZrBizNet“-a biće obezbeđeno mnogo vrednih nagrada. Posebne nagrade očekuju decu, u subotu, 22. septembra. Neke od nagrada koje su organizatori obezbedili jesu tuš-kada koju daruje „Kolpa san“, radni sto koji daruje kompanija „Basic line“, trotinet – poklon firme „Moto Dane“, dva ručak za dve osobe restorana „Golf centar“, ručak u hotelu „Vojvodina“, „Digiwear“ i „Diginet“ poklon paketi, i još mnogo toga.

Pročitajte još: 

Drugi ZrBizNet biće višestruko bolji od prošlogodišnjeg, evo i zašto

Na drugom ZrBizNet-u i privrednici iz regiona – dobra prilika za sklapanje partnerstava i razmenu iskustava

Lokalni preduzetnici: Kako ćemo predstaviti naše firme na drugom „ZrBizNet“-u (VIDEO)

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh