I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Vozačka Akademija – Prijavite se za obuku, postanite dobar i siguran vozač

Vozačka Akademija se bavi obukom kandidata u oblasti propisa o bezbednosti saobraćaja i upravljanjem vozilima u različitim kategorijama.

– Naši kandidati imaju mogućnost da izaberu više vrsta i tipova vozila, odabranih radi udobnosti i praktičnosti. Teorijsku nastavu obavljaju licencirani predavači uz savremena učila. Kombinacija iskustva i stručnosti naših instruktora uz pažljivo izabrana vozila, garancija su vašeg i našeg uspjeha – poručuju iz Vozačke Akademije.

Ova auto škola je osnovana sa ciljem da osposobljava kandidate za vozače A,B,C, CE, D i E kategorije, sa namerom da podigne nivo obuke na maksimalan nivo.

– Naš cilj je da vozači, koji završe obuku kod nas, budu sigurni, sposobni i savesni vozači, da ne ugrožavaju druge učesnike u saobraćaju i da budu primer svim učesnicima u saobraćaju. Iz iskustava vozača instruktora, pedagoga i psihologa, stručnjaka iz oblasti saobraćaja, izvukli smo najbolje i formirali naš sistem obuke, po kojoj je Vozačka Akademija prepoznatljiva – kaže vlasnik Vozačke Akademije, Gradimir Radišić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osnovni princip rada instruktora u Vozačkoj Akademiji je da ne štede niti sebe, niti vozila, kako bi preneli svoje iskustvo i znanje na nove generacije vozača.

– Naša auto škola se trudi da ozbiljnim i savesnim radom instruktora pruži budućim vozačima znanje i sigurnost. Tempo, intenzitet i termini obuke prilagođavaju se svakom kandidatu. Prijavite se kod nas za polaganje vozačkog ispita i postanite dobar vozač – dodaje Gradimir Radišić.

UVEK BLIŽI VAMA

13 UČIONICA

Vozačka Akademija, pored Zrenjanina, ima učionice u ukupno 13 mesta u Srednjem i Severnom Banatu.

7 INSTRUKTORA

7 PUTNIČKIH VOZILA

4 MOTOCIKLA

1 KAMION

 

VOZAČKA AKADEMIJA

Koče Kolarova 22

023 526 745
069 61 58 31
065 55 15 831

E-mail: obuka@vozacka.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh