I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Učenje vožnje je pravo zadovoljstvo u ovoj auto školi

Mi ne želimo biti samo mesto gde ćete učiti da vozite. Želimo da budemo mesto gde će vam vožnja postati zadovoljstvo – poručuju iz Vozačke Akademije.

 

Fokusirani smo da Vas, koji se odlučite u svoj novčanik staviti vozačku dozvolu, učinimo sigurnim u saobraćaju. Veština i uspešnost vožnje mere se nivoom vaše sigurnosti, kao i sigurnosti vaših saputnika. Naša je ideja da upotrebom vozila različitih klasa, savremenim tehnikama, naprednim tehnologijama i simulacijama situacija sa kojima se možete susresti u vožnji, od vas napravimo kvalitetnog vozača.

– Mi ne želimo biti samo mesto gde ćete učiti da vozite. Želimo da budemo mesto gde će vam vožnja postati zadovoljstvo, gde će vam obuka biti zabavna, a polaganje vozačkog ispita formalnost, koju ćete uspešno obaviti sa osećajem da ste potpuno ovladali veštinom vožnje – poručuju iz Vozačke Akademije.

Ako vam je cilj da uđete u tajne veštine vožnje i na putu budete sigurni u svoje poteze, čuvajući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, onda smo mi prava adresa za vas. Kontaktirajte nas putem telefona, web stranice, naših kontakata na društevnim mrežama ili nas posetite na našoj adresi. Stotine zadovoljnih vozača su dokaz našeg predanog rada u prethodnim godinama- isitiče vlasnik Vozačke Akademije, Gradimir Radišić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

VOZAČKA AKADEMIJA

Koče Kolarova 22

023 526 745
069 61 58 31
065 55 15 831

E-mail: obuka@vozacka.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh